Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Σ.ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Πέφτουν τέσσερις, όλοι έχουν πίεση»
Α' Κατηγορία

Σ.ΔΑΜΙΑΝΟΥ: «Πέφτουν τέσσερις, όλοι έχουν πίεση»

Μετά την ήττα από την Ένωση, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού δήλωσε τα ακόλουθα:

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την γρήγορη αποβολή ήταν δύσκολο. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, έδωσαν ενέργεια, προηγηθήκαμε, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο α΄ μέρος. Στην επανάληψη ήταν φυσιολογικό να δεχθούμε μεγαλύτερη πίεση χωρίς να χάσει μεγάλες ευκαιρίες η Ένωση. Οι ευκαιρίες ήταν με το μέρος μας και θα μπορούσαμε να κάναμε και το 2-0 και το 2-01 μετά την ισοφάριση. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, έτρεξαν να καλύψουν το κενό του λιγότερου παίκτη για 86 λεπτά με τις καθυστερήσεις και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι άμεσα, δεν μας παίρνει από κάτω, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Ήταν θέμα κούρασης της ομάδας σας στο β΄ ημίχρονο: «Αν η Ένωση έκανε την και ευκαιρία μετά την άλλη θα σας έλεγα ότι ήταν θέμα κούρασης αλλά δεν έγινε αυτό. Κρατούσαμε το υπέρ μας σκορ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αλλά δεν θεωρώ ότι η Ένωση μας έκανε μεγάλες ευκαιρίες. Ήταν μια φυσιολογική ροή. Εμείς είχαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικό να έρθει και μια κούραση».

Πλησίασε και η Ένωση. Πως θα διαχειριστείτε από δω και πέρα την κατάσταση: «Όταν από τις οχτώ ομάδες πέφτουν τέσσερις είναι φυσιολογικό να έχουν πίεση όλοι. Θα το διαχειριστούμε όλο αυτό με ηρεμία. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, πράγμα που δεν έγινε σήμερα δεν θα έχουμε θέμα. Έχουμε άλλα εφτά εντός έδρας ματς στα οποία οφείλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ