Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΠΑΝΟΣ: «Η θέση, οι όροι και η δυσκολία επιστροφής στο σωματείο»
Α' Κατηγορία

ΣΠΑΝΟΣ: «Η θέση, οι όροι και η δυσκολία επιστροφής στο σωματείο»

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Πάρης Σπανός, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95,0) αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις στους «γαλαζοκίτρινους», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το σωματείο να αναλάβει τον έλεγχο της ομάδας.

Για τον Γιάννη Δημητρίου: «Βασικά ο στόχος είναι να γίνει μια ανεξάρτητη μελέτη σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας. Θεωρήθηκε σωστό να ανατεθεί σε κάποιο ανεξάρτητο άτομο, όπως είναι ο Γιάννης Δημητρίου να συζητήσει διάφορους οίκους εκλεκτικούς και να προχωρήσει στον οίκο που θα αναλάβει τον έλεγχο. Ο Γιάννης Δημητρίου από την αρχή είχε εκφράσει τη πρόθεση του για να οδηγηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δοθούν τα οικονομικά στοιχεία στους ενδιαφερόμενους. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι κοντά σε έναν οίκο αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».
Για τη θέση του σωματείου: «Θέλουμε σίγουρα να διαφυλάξουμε την προσπάθεια το σωματείο να παραμείνει αντικειμενικό. Μοναδικός γνώμονας είναι το συμφέρον του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου. Θεωρήσαμε ότι το καλύτερο ήταν να οριστεί ένα ανεξάρτητο εκλεκτικό γραφείο. Βέβαια θα έχουμε και εμείς και τους οικονομικούς μας συμβούλους που θα μας βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί».
Για το ποιοι είναι οι ουσιαστικοί όροι: «Είναι δύο. Να φανεί η οικονομική πραγματική κατάσταση της εταιρίας και να γίνει μια κατηγοριοποίηση των υποχρεώσεων της εταιρείας. Πιο είναι το μέγεθος προς ποδοσφαιριστές, προπονητές κτλ. αλλά και σε άλλους. Θα θέλαμε να ξέρουμε που θα στεκόμαστε σε περίπτωση που επανέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο σωματείο».
Για το ποτέ θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος: «Ελπίζω ότι μέχρι τις 23 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Σκοπός είναι να υπάρχει μια καλή εικόνα για το ποια είναι η οικονομική κατάσταση της εταιρείας μέχρι τότε».
Για το αν γνωρίζει κάτι για τους ενδιαφερόμενους: «Δεν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου. Ακούω και εγώ φήμες».
Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: Μας ενδιαφέρει να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Ήταν βελτιωμένο στο τελευταίο με την Ομόνοια, διεκδίκησε το παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω ότι θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένο στον επαναληπτικό».
Για το αν μπορεί να επανέλθει στο σωματείο το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Θα είναι δύσκολο για μας αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή με την ελπίδα να βρεθεί η καλύτερη λύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ