Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι πρώτες αντιδράσεις για την επανέναρξη!
Α' Κατηγορία

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι πρώτες αντιδράσεις για την επανέναρξη!

Η Γ’ Κατηγορία επαναρχίζει στις 6-7 Μαρτίου και εμείς επικοινωνήσαμε με προπονητές και παράγοντες, οι οποίοι μας σχολίασαν την επισημοποίηση της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Αλέξης Γαρπόζης (προπονητής ΑΠΕΠ): «Ξεκινούμε προπονήσεις την Δευτέρα και επαναρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο βαθμό που θα θέλαμε. Είναι άλλο να δουλεύουμε σε γκρουπ και άλλο ως ομάδα. Στην αρχή θα μοιάζει όπως στα παιχνίδια προετοιμασίας. Θα μας βοηθήσουν όμως οι 5 αλλαγές. Σίγουρα θα υπάρξουν τραυματισμοί μετά από τόση αποχή και παίκτες που δεν

Νώντας Χριστινάκης (προπονητής Χαλκάνορα): «Έχουμε ενημερωθεί ότι θα αρχίσουμε το άλλο Σάββατο. Οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να προπονούνται από την Δευτέρα και είναι πολύ θετικές αυτές οι εξελίξεις. Το βασικό θέμα που υπάρχει όμως είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Από τη στιγμή που υπήρξε τόση διακοπή, αυτό είναι το θέμα που λίγο ή πολύ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Αντώνης Μαυρής (πρόεδρος Εθνικού Άσσιας): «Μέχρι τις 6-7 θα είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη. Σίγουρα, θα είμαστε κι εμείς επηρεασμένοι από την αποχή. Όπως όλες οι ομάδες όμως είναι μία χαρούμενη εξέλιξη για το ποδόσφαιρο η επιστροφή στην δράση».

Μιχάλης Σεργίου (προπονητής ΑΛΣ Ομόνοια): «Χαιρόμαστε πολύ που θα προπονηθούμε ξανά ως ομάδα. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό, τον τελευταίο καιρό. Χαιρόμαστε επίσης που επανεκκινεί το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να μην έχει άλλη διακοπή για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όπως πρέπει. Είμαστε πανέτοιμοι και ξέρουμε ότι μετά από τόση αποχή σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος. Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό».

Κυριάκος Κοιλιάρης (προπονητής ΑΠΟΝΑ): «Περιμένουμε να δούμε και πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα, γνωρίζοντας πως υπάρχουν και κάποιοι αγώνες που έχουν αναβληθεί. Ωστόσο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Περιμέναμε να ξεκινήσουμε μαζί με τη Β’ κατηγορία κάτι που δεν έγινε. Αυτό με τις προπονήσεις ανά γκρουπ, δίχως φιλικά, μας έχει επηρεάσει. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θα έχουμε τραυματισμούς, είναι αναπόφευκτο. Θα ήταν καλύτερο να επεκτείνουμε τη χρονιά για να μην παίζουμε συνεχώς Τετάρτη-Σάββατο. Ως ΑΠΟΝΑ, είμαστε έτοιμοι και χαρούμενοι που θα μπούμε ξανά στο γήπεδο και θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ