Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΕΡΚΕΖ: «Δεν θέλουμε πανικό, αλλά ενθουσιασμό»!
ΑΕΛ

ΚΕΡΚΕΖ: «Δεν θέλουμε πανικό, αλλά ενθουσιασμό»!

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΛ ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ.

Για την παρουσία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι. Μπορούσαμε και καλύτερα. Εδώ που είμαστε τώρα είναι δίκαιο. Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια μπροστά μας για να δούμε που θα είμαστε».

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία: «Δεν νομίζω να το περίμενε κάποιος από το καλοκαίρι. Πιστεύαμε όμως ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι».
Για το τι ξεχώρισε: «Ομαδική δουλειά και στο γήπεδο και έξω από αυτό».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα. Μπορείς να χάσεις βαθμούς από όλες τις ομάδες».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι έξι δυνατές ομάδες. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Δεν θα βλέπουμε πιο μπροστά παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε μόνο ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να βλέπουμε την ομάδα μας, να παίζουμε δυνατά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το αν θα είναι παρόμοιο παιχνίδι με το τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από εκείνο το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα όμως το περιμένω παρόμοιο. Σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας, θέλουμε όμως τους τρεις βαθμούς», ενώ κλείνοντας έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο:
«Θέλουμε να μας στηρίζει ο κόσμο. Δεν θέλουμε πανικό, αλλά ενθουσιασμό. Έχουμε 10 παιχνίδια δυνατά στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ