Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φουλάρει για Απόλλωνα!
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φουλάρει για Απόλλωνα!

Το ζητούμενο ήρθε στην Πάφο κόντρα στην Καρμιώτισσα και στην Ανόρθωση σκέφτονται ήδη το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Άλλωστε, η νίκη στο κύπελλο, της δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και ο επαναληπτικός… αργεί ακόμη για να κρατήσουν τη σκέψη τους στο κύπελλο.

Το επερχόμενο παιχνίδι, όπως και όλα στα πλέι οφ έχουν τη δική τους βαρύνουσα σημασία. Ξέρουν όμως στη βαρωσιώτικη ομάδα πως σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να μπει με το… αριστερό στη β’ φάση, ιδιαίτερα με τη δυναμική που έχει αποκτήσει στα τελευταία παιχνίδια αλλά και την αξιοποίηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο γήπεδό της, έχασε μόνο από τον επόμενο αντίπαλο γι’ αυτό και έχει μία ιδιαίτερη σημασία το ντέρμπι, καθώς ο Απόλλωνας είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει δύο φορές την Ανόρθωση.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, αγώνα δρόμου κάνει ο Ελουντού με τις πιθανότητες να είναι διαθέσιμος να είναι μοιρασμένες. Στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο κύπελλο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ