Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Οι επιπλέον επιλογές και το δίλημμα…
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Οι επιπλέον επιλογές και το δίλημμα…

Από την στιγμή που είναι αναγκαστικά εκτός ο Γκόρταν Μπουνόζα για την ΑΕΛ, είναι ένα ερωτηματικό για το ποιος θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα της ομάδας. Ο Τεσέιρα δεν μετακινείται από την ενδεκάδα της ΑΕΛ, με τον Πορτογάλο να έχει βρει τον (πολύ) καλό εαυτό του το τελευταίο διάστημα και να δείχνει πολύ πιο απελευθερωμένος και άνετος στο παιχνίδι του.

Τώρα για τον παρτενέρ του εκεί η λογική λέει ότι δίπλα από τον Πορτογάλο θα είναι ο Αλεξάντερ Πάντιτς την Παρασκευή, με τον Σέρβο να κάνει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της ΑΕΛ. Η άλλη επιλογή είναι ο Κρίστοφ Πσισιέ με τον Γάλλο να είναι έτοιμος να μπει και αυτός στην μάχη. Ο Πσισιέ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας και ενσωματώνεται και αυτός στο κλίμα. Τώρα αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Παρασκευής ή όχι αυτό μόνο ο προπονητής της ομάδας το ξέρει.
Από τα πιο πάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχει κάποια, ελάχιστα, πράγματα που δεν ανησυχεί ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι για το ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του καθώς έχουν αυξηθεί οι επιλογές και δείχνουν αν είναι και αρκετά καλές, δημιουργώντας πλέον πέντε τουλάχιστον επιλογές ενδεκάδας.
Μιχάλης Αριστείδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ