Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Νέα χορηγική συμφωνία
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Νέα χορηγική συμφωνία

Νέα χορηγική συνεργασία έκλεισε η ΑΕΛ. Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια των χορηγών – συνεργατών της ομάδας μας την εταιρεία, Garpozis Construction & Developements !
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία Garpozis Developments and Constructions Ltd, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ακίνητα, προσεκτικά επιλεγμένα από το έμπειρο και εξειδικευμένο τους προσωπικό για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
Η εταιρεία, δραστηριοποιείται από το 1967 στην αγορά και έχει μια συνεχή ανάπτυξη προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από projects. Έχει καθιερωθεί στην Λεμεσό ως μια από τις πλέον πιο πετυχημένες επιχειρήσεις στον κατασκευαστικό κλάδο όσο και σε αυτό των ακινήτων.
Αποτελεί κάτοχο της C Class κατηγορίας ανοικοδόμησης έργων και προσφέρει μια ξεχωριστή ποιότητα σε όλα τα ακίνητα της σε όλη την πόλη και επαρχία Λεμεσού.
Η επιτυχία της επιχείρησης, στηρίζεται στην 50ετή εμπειρία της στον χώρο καθώς και στα υψηλότατα standards ποιότητας τα οποία έχει. Η ευχάριστη εμπειρία του πελάτη, αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα της Garpozis Construction & Developments, καθώς και η υποστήριξη του πελάτη σε όλα τα στάδια του έργου. Από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση. Αυτές είναι οι αξίες της εταιρείας.
Καλωσορίζουμε και πάλι την εταιρεία Garpozis Construction & Developments, στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα χτίσουμε την ΑΕΛ που ονειρευόμαστε #aelfc #yellowcommercial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ