Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Κάπου το έχουμε χάσει»!
Α' Κατηγορία

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Κάπου το έχουμε χάσει»!

Παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου εξέφρασε με το τέλος του αγώνα ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα κατανοούμε όπως και κάποιοι εξωγενής παράγοντες που παίζουν ρόλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται φέτος σε παιχνίδι της ομάδας μας. Είναι κάτι που συνέβηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κατανοούμε το πως λαμβάνονται οι αποφάσεις αφού υπάρχει και το εργαλείο του VAR και θα πρέπει οι διαιτητές να αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχθεί. Κάπου το έχουμε χάσει νομίζω. Δεν ξέρω. Δεν έχουν αντιληφθεί πλήρως τι πρέπει να γίνεται σε τέτοιες φάσεις οι διαιτητές; Δεν γνωρίζω Ελπίζω να μην είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο στο τέλος των δύο τίτλων», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα αναφερθώ στις φάσεις του Γκάρνερ και του Σαχάρ. Στη δεύτερη περίπτωση, θα έπρεπε ο διαιτητής να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί και να δει στην πορεία εάν χρειαστεί από το VAR να δει τι συνέβηκε».
Για το παιχνίδι: «Το ιδανικό ήταν να μη δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε. Το α’ ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλοί στο β’ ημίχρονο, όμως τέτοια ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σαφώς υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα προς τον αντίπαλο. Πιστεύουμε όμως πως έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε αυτό που μπορούμε. Είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοφοί για να πάρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ