Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποιός μπορεί να αδικήσει τον Τιμούρ;
Α' Κατηγορία

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ποιός μπορεί να αδικήσει τον Τιμούρ;

Για άλλη μία φορά, τα είπε… έξω από τα δόντια ο προπονητής της Ανόρθωσης. Και ποιος να του βρει άδικο όμως, μετά από ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καρμιώτισσα με τον προβολέα να σβήνει και να χάνεται το φως στο γήπεδο.

Με την ώρα να περνάει το σκότος έπεφτε, μαζί και μέρος του φωτισμού του γηπέδου αφού η ασφάλεια του ενός προβολέα είχε καεί. Τα προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα γενικότερα, δεν πρέπει να βγει ο Τιμούρ να τα πει για να ακουστούν, αλλά πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να μην υπάρχουν αυτά τα… αδιανόητα, ομολογουμένως φαινόμενα. Απλά ο Γεωργιανός, γίνεται μάρτυρας σε ένα ακόμη συμβάν, αλλά και νιώθει έντονα προβληματισμένος για την επόμενη ημέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο το οποίο όπως φαίνεται θα ταλανίζεται από προβλήματα και δεν θα αλλάξει ποτέ…
Όσο αφορά το παιχνίδι της Ανόρθωσης στην Πάφο κόντρα στην Καρμιώτισσα, ζορίστηκε. Έπαιξε ρόλο το τεράστιο ροτέισιον του Τιμούρ Κετσπάγια όμως στο τέλος, όλα καλά. Μανιάς, Μαργκάσα, Γκαλίτσιος, μερικοί εξ’ αυτών που πήραν χρόνο συμμετοχής και είναι σημαντικό, καθώς είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν στην πορεία με τις ανάγκες του φετινού πρωταθλήματος. Από το παιχνίδι, η Ανόρθωση κρατάει την ουσία που τη φέρνει με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπως και το γεγονός πως πάει χωρίς καταπόνηση στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ