Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: «Η αγάπη θα με φέρει ξανά υποψήφιο» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: «Η αγάπη θα με φέρει ξανά υποψήφιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου ο οποίος διετέλεσε για μια 10ετία διοικητικό στέλεχος του Απόλλωνα, ενώ πέρασε και από την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο balla.com.cy μίλησε και για την δημαρχεία αλλά και την δουλειά που γίνεται στον Δήμο του. Απάντησε και στο ερώτημα αν θα διεκδικήσει ξανά.

Ποια είναι η γενική πολιτική του Δήμου σας; «Βασικός στόχος και μέλημα του Δήμου είναι να παραμένουμε ένα δήμος ανθρώπινος και δίπλα στους δημότες μας. Να καλύπτουμε τις καθημερινές του ανάγκες και να δημιουργούμε τις υποδομές έτσι ώστε να μπορούν οι δημότες μας να ζουν και να έχουν την άνεση που δικαιούνται. Για αυτή την προσπάθεια μας έχουμε δημιουργήσει αρκετές δράσεις, έχουμε δημιουργήσει αρκετούς θεσμούς έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους νέους μας και στον υπόλοιπο κόσμο αρκετά προγράμματα για να τους στηρίζουμε και να τους βοηθούμε. Σημαντικά προγράμματα είναι αυτά που προσφέρει το ΣΚΕ, όπου έχει παιδικές λέσχες σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου και που στηρίζει μέσω προγραμμάτων άτομα τρίτης ηλικίας .Προανέφερα προηγουμένως για το συσσίτιο που προσφέρεται καθημερινά ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τα σχολεία και τους συνδέσμους γονέων είμαστε δίπλα στα παιδιά και στους νέους μας. Αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θέλουμε να έχουμε στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς».

Θα είσαστε υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές; «Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να καταλήξομε σε αυτήν την απόφαση αλλά αυτό το οποίο παίρνω, η αγάπη από τον κόσμο και η ικανοποίηση για το σημαντικό έργο που επιτελούμε με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι υποψήφιος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, για να κάνουμε τον δήμο μας ακόμη πιο ανθρώπινο και όμορφο προς όφελος ιδιαίτερα των παιδιών μας».

Κλείνοντας να μας δώσετε το μήνυμα σας για τους δημότες της Μέσα Γειτονιάς «Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι εργαζόμαστε σκληρά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Χρειαζόμαστε σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια και την δική τους στήριξη και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο δήμο τον οποίο θα μπορούμε να χαιρόμαστε καθημερινά  εμείς και τα παιδιά μας. Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω και εσάς για την ευκαιρία και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ιστοσελίδα balla και να σας συγχαρώ για την προσπάθεια σας που κάνετε για την ενημέρωση του κόσμου».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: «Η αγάπη θα με φέρει ξανά υποψήφιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ