Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ: Ένα, δύο, τρία, ή τέσσερα πέναλτι; (πληροφορίες)
Α' Κατηγορία

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ: Ένα, δύο, τρία, ή τέσσερα πέναλτι; (πληροφορίες)

Άνω κάτω ο φίλαθλος κόσμος με αφορμή τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων του ντέρμπι ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ.
Στη διάρκεια του αγώνα ο Λούκας Σωτηρίου σφύριξε ένα πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας όταν στο 42΄ο Ανουάρ έπαιξε απρόσεκτα και έριξε στο έδαφος τον Τιάγκο και ο Παπουλής που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα έξω.
Η Ομόνοια διεκδίκησε ακόμα ένα πέναλτι στο 4΄όταν ο Ουζόχο έπεσε στα πόδια του Ασάντε αλλά ο ρεφ δεν το καταλόγισε, αφού αυτή ήταν και η άποψη του VAR που ήταν ο Τιμόθεος Χριστοφή.
Πέναλτι διεκδίκησε και το ΑΠΟΕΛ στο 13΄όταν ο Λέζιακς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Κλωναρίδη, αλλά τόσο ο διαιτητής, όσο και ο VAR, αποφάνθηκαν ότι το χέρι του παίκτη της Ομόνοιας, ήταν σε φυσιολογική θέση και δεν δόθηκε παράβαση.
Μία άλλη φάση που δεν έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του αγώνα, αναλύθηκε επίσης και ήταν στο 20΄όταν ο Σέχου μαρκάρει στην περιοχή τον Γκάρνερ.
Ο Χριστάκης Σκαπούλλης σαν αναλυτής στο ΡΙΚ αποφάνθηκε ότι ήταν πέναλτι τόσο η φάση στο 4΄όσο και η φάση στο 13΄ενώ ο Τσίκινης που αναλύει στην Super Monday συμφώνησε με τον Σκαπούλλη και παράλληλα αποφάνθηκε πως ήταν πέναλτι και η φάση στο 20΄.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, παρατηρητής στο ντέρμπι, ήταν ο Χρίστος Νικολαΐδης, ο οποίος μετά τον αγώνα, έδειξε να ήταν ευχαριστημένος από τη διαιτησία.
Με βάση μάλιστα όσα φέρεται να είπε, δεν θεώρησε άσπρο-μαύρο τις δύο φάσες στο 4΄και στο 13΄και αν όντως δεν άλλαξε άποψη, το πιθανότερο είναι να στήριξε τη διαιτησία με καλό βαθμό.

Α' Κατηγορία

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ: Ένα, δύο, τρία, ή τέσσερα πέναλτι; (πληροφορίες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ