Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ είναι ευκαιρία για Απόλλωνα και Πετράκη…
Α' Κατηγορία

ΓΙ’ ΑΥΤΟ είναι ευκαιρία για Απόλλωνα και Πετράκη…

Το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Δευτέρα είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta. Δεν είναι όποιο και όποιο παιχνίδι, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικό και αυτό θα δώσει μεγαλύτερη αξία στο νικητή και αγωνιστική και βαθμολογική.
Είναι ένα παιχνίδι που φαντάζει σαν ευκαιρία για τον Απόλλωνα να πάρει ψυχολογία και δυναμική αλλά και να μπει σφήνα αν τον ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα στους πρώτους δύο ή στην χειρότερη περίπτωση να κρατήσει την μηδαμινή διαφορά από ΑΕΛ και Ομόνοια. Είναι ευκαιρία και για τον ίδιο τον Πετράκη να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να ανατρέψει ή καλύτερα να αρχίσει να ανατρέπει το κακό κλίμα γύρω από το όνομα του και με αυτά τα δεδομένα «απαγορεύεται» να μην φύγει με το διπλό όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό κόντρα σε έναν βασικό ανταγωνιστή.
Στην προσπάθεια αυτή ο Κρητικός κόουτς θα έχει επιπλέον επιλογές τους Γιούστε, Ντιγκινί και Μαλεκκίδη και μάλλον τον Γιαννιώτα. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Σακέτι που χάνει την Ανόρθωση για να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ