Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: Έτσι περιμένει το «αιώνιο»!
Α' Κατηγορία

ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: Έτσι περιμένει το «αιώνιο»!

Δεύτερο ντέρμπι «αιωνίων» μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου. Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Φασουλιώτη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ για να μας πει την άποψή του για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου των δύο ομάδων.

«Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου που όπως συνηθίζεται να λέμε, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η ψυχολογία είναι με το μέρος της Ομόνοιας, που κέρδισε πριν μερικές ημέρες και τερμάτισε και 1η στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει τα δικά του δεδομένα. Θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ το ΑΠΟΕΛ για να πάρει αποτέλεσμα που να του δίνει το προβάδισμα», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η πρόκριση πιστεύω θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Το σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ είναι να μη δεχθεί γκολ. Αν το καταφέρει, όλα μπορούν να γίνουν».
Για τη σημασία του αγώνα για το ΑΠΟΕΛ: «Είναι αρκετά σημαντικό παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ. Το κύπελλο σημαίνει Ευρώπη. Πρέπει να τα δώσει όλα. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να είναι αρκετά σοβαρό όμως για να προκριθεί και ελπίζω να βγάλει ένα καλό εαυτό στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ