Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Τέσσερα σωματεία με εξαιρετικό έργο» (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Τέσσερα σωματεία με εξαιρετικό έργο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου ο οποίος διετέλεσε για μια 10ετία διοικητικό στέλεχος του Απόλλωνα, ενώ πέρασε και από την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο balla.com.cy μίλησε για τη συνεργασία με τα σωματεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Πόσα αθλητικά σωματεία υπάρχουν στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς; «Αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερα σωματεία. Το πρώτο σωματείο είναι ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς και διαθέτει δύο τμήματα, το τμήμα υδατοσφαίρισης και το τμήμα κολύμβησης. Γίνεται μια αξιόλογη δουλειά με αρκετά να παιδιά στις ακαδημίες. Επίσης έχουμε το καλαθοσφαιρικό σωματείο του  Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, το οποίο αγωνίζεται στο Καλογεροπούλειο Γυμνάσιο του Δήμου μας. Τέλος έχουμε και δύο ποδοσφαιρικές ομάδες την Δυναμό και τον Παρθενώνα».

Τι συνεργασία υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τα σωματεία; «Έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία και με τα τέσσερα σωματεία. Ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα αθλητικά δρώμενα του δήμου και ιδιαίτερα μας ενδιαφέρει η ενασχόληση των νεαρών παιδιών και των αθλητών, καθώς είναι ένα μέσο που τους κρατάει μακριά από κακοτοπιές. Ως Δήμος προσπαθούμε να στηρίζουμε τόσο οικονομικά όσο και με άλλους τρόπους όταν χρειάζεται η δική μας η βοήθεια. Είναι πρωταρχικό μας μέλημα  η σωστή λειτουργία αυτών των συνόλων και χαίρομαι ιδιαίτερα να πω ότι και τα τέσσερα σωματεία λειτουργούν και παράγουν εξαιρετικό έργο».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ