Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στο balla: «Μέχρι τέλους για τίτλο ο Απόλλωνας» (ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στο balla: «Μέχρι τέλους για τίτλο ο Απόλλωνας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου ο οποίος διετέλεσε για μια 10ετία διοικητικό στέλεχος του Απόλλωνα, ενώ πέρασε και από την προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy μίλησε για την πρώτη του ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα και για τον φετινό Απόλλωνα.

Η πρώτη ενασχόληση σας ήταν με τον Παγκύπριο Νέας Υόρκης; Ασχολούμουν με το ποδόσφαιρο και στην Κύπρο ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Στον ποδοσφαιρικό χώρο ασχολήθηκα ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου καταρχάς σπούδασα με αθλητική υποτροφία, είχα την ευκαιρία και την τύχη να παίξω ποδόσφαιρο σε ένα όμορφο και καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Στην συνέχεια έπαιξα ποδόσφαιρό και στον Παγκύπριο ενώ είχα και την ευκαιρία να είμαι προπονητής και στις ακαδημίες της ομάδας.

Παρακολουθείτε την φετινή πορεία του Απόλλωνα; Μου αρέσει και βλέπω κυπριακό ποδόσφαιρο και παρακολουθώ τον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται στα ψηλά και πιστεύω ότι θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα μαζί με την Ομόνοια, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ