Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Εκεί θα κριθεί ο τίτλος»
Α' Κατηγορία

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Εκεί θα κριθεί ο τίτλος»

Η ομάδα που θα έχει την πιο αποτελεσματική αμυντική λειτουργία θα κατακτήσει τον τίτλο σύμφωνα με τον Κύπριο προπονητή Μαρίνο Σατσιά, ο οποίος μίλησε στο balla ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα είπε για την εικόνα του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω ότι είδαμε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Όσο αφορά το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο για τις ομάδες που το διεκδικούν. Είναι πολύ καλές ομάδες. Βλέπω ότι οι καλές άμυνες θα κάνουν την διαφορά και η ομάδα με την καλύτερη αμυντική λειτουργία θα κατακτήσει τον τίτλο. Δεν αναφέρομαι μόνο στους αμυντικούς αλλά σε ολόκληρη την αμυντική συμπεριφορά μιας ομάδας. Δεν μπορείς να χρίσεις φαβορί για τον τίτλο.
Όσο αφορά για το κάτω διάζωμα της βαθμολογίας οι διαφορές είναι μικρές γι’ αυτό και αναμένεται επίσης μεγάλος ανταγωνισμός. Εκτός από την Καρμιώτισσα που έμεινε πίσω βαθμολογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Το ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά είναι σε αυτή τη θέση και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης για να μην βρεθεί σε περιπέτειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ