Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Γι’ αυτό υπάρχει υγεία στον Ονήσιλο»
Β' Κατηγορία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Γι’ αυτό υπάρχει υγεία στον Ονήσιλο»

Για την παρουσία του στον πάγκο του Ονήσιλου, την σημασία της νίκης επί της Ξυλοτύμπου και το επικείμενο ματς με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Οθέλλο αναφέρθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο balla ο Νίκος Παναγιώτου. Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την λειτουργία της ομάδας της Σωτήρας.
Αναλυτικά:
«Μετά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος έγινε ένα restart μαζί με τις προσθαφαιρέσεις του Ιανουαρίου. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης αλλά αλλά και ψυχολογικής μετά την νίκη στην 19η αγωνιστική. Ακολουθεί ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για την ομάδα του Ονήσιλου: «Είναι ομάδα με διοίκηση που έχει πλάνο. Υπάρχουν απαιτήσεις. Το περιβάλλον για να εργαστείς είναι αρκετά καλό, διαθέτει εγκαταστάσεις και γήπεδο. Η διοίκηση είναι δίπλα μας για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει υγεία. Αυτό οφείλεται πάνω από όλα στην διοίκηση και ακολούθως στο δικό μας κομμάτι το καθαρά ποδοσφαιρικό».

Β' Κατηγορία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Γι' αυτό υπάρχει υγεία στον Ονήσιλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ