Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Ένας πόθος ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και εξηγούμε γιατι:

Το όνειρο ενός πατέρα και μιας μητέρας οι οποίοι   έπαιξαν αυτό το ευλογημένο άθλημα που λέγεται καλαθόσφαιρα για χρονιά θα ήθελαν και τα παιδιά τους να συνεχίσουν αυτή την οικογενειακή παράδοση. Όμως σαν πρώτο μέλημα ήταν και είναι τα παιδιά να κάνουν ένα άθλημα το οποίο να αγαπούν και να παίρνουν καλά και να γυμνάζονται έτσι το 2003 με την γέννηση του Αντώνη στα 4 χρονιά τον πήραν στο κολύμπι όπου εκεί συνέχισε μεγαλώνοντας και μετά τα 11 του χρόνια ξεκίνησε το πρωταθλητισμό με την κολύμβηση ω δε Άγγελος γεννήθηκε το 2005 στα 5 του χρόνια τον πήραν ποδόσφαιρο το οποίο ήθελε ο ίδιος.

Έτσι μέσα τους οι γονείς έλεγαν ότι τα παιδιά μας, τελείωσε δεν θα ακολουθήσει κανένας την καλαθόσφαιρα, μέσα τους έλεγαν αλλά ποτέ τους δεν τους πίεσαν να αλλάξουν άθλημα ενώ γνώριζαν ότι οι γονείς τους και οι δύο έπαιξαν καλαθόσφαιρα αλλά δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον όμως φίλοι και γνωστοί όταν τους έβλεπαν και τους ρωτούσαν με τη άθλημα ασχολούνται και τους έλεγαν κολύμβηση και ποδόσφαιρο και έπαιρναν μια απάντηση από φίλους και γνωστούς πως οι γονείς σας έπαιζαν καλαθόσφαιρα και εσείς ασχολείστε με άλλα αθλήματα η απάντηση τους ήταν πάντοτε ένα χαμόγελο εγώ όμως μέσα μου έλεγα μακάρι να προβληματιστούν και ας δοκιμάσουν τουλάχιστον την καλαθόσφαιρα αλλά έλεγαν που έτσι τύχη .

Όμως το 2016 ήρθε αυτή ευλογημένη μέρα που ζήτησαν να παίξουν και να δοκιμάσουν την καλαθόσφαιρα. Ήταν βράδυ όταν το ανακοίνωσαν στους γονείς τους και από την χαρά τους δεν κοιμήθηκαν. Ήθελαν να ξημερώσει για να πάρουν τα τηλέφωνα που έπρεπε και να τους στείλουν προπόνηση. Έτσι από το 2016 έπαιζαν στην ίδια ομάδα αλλά σε διαφορετικές ηλικίες καλαθόσφαιρα.

Σήμερα στις 21/2/2021 έπαιξαν στην ίδια ομάδα στην ανδρική ομάδα του Ζήνωνα και οι αδελφοί Νεοφύτου έχουν τους ίδιους στόχους πλέον ήταν μια συγκινητική μέρα αλλά και μέρα χαράς το όνειρο και ο πόθος, έγινε πραγματικότητα.

Τους εύχομται πάνω από όλα οι γονείς τους να έχουν πάντα την υγεία τους να σέβονται συμπαίκτες και αντίπαλους και προπονητές και να είναι σωστοί αθλητές.

Τέλος ευχαριστούν από τα βάθη της ψυχής τους τον Μιχάλη Μιχαηλ τον Μιχάλη Αρβανίτη και τον Σάββα χατζηχαμπη.

Όλο αυτό αφορά την οικογένεια του Μιχάλη Νεοφύτου και τα δικά του παιδιά, ενός ανθρώπου που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με αυτό που λέμε Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ