Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας στην συνέντευξη που παραχώρησε στο balla αναφέρθηκε στην πορεία της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ έδωσε τα εύσημα στους παράγοντες της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Κυρίας για την εξέλιξη που παρουσιάζει το τμήμα μπάσκετ.
Αναλυτικά:
Για πορεία της Ανόρθωσης και τον Τιμούρ Κετσπάγια:
«Μετά την φυγή του Τιμούρ και τα γεγονότα που έγιναν τότε είχαμε αρκετά προβλήματα για μια δεκαετία. Η επιστροφή του Τιμούρ έδωσε άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε ποιος είναι, έχει δώσει τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Πέρσι χάσαμε τον τίτλο καθώς δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Φέτος παρακολουθώ την ομάδα έκανε μια κοιλιά και τώρα βρίσκει τα πόδια της. Νομίζω έκανε δύο πολύ καλές προσθήκες τον Ιανουάριο. Επέστρεψε και ο Οκριασβίλι που δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα και πιστεύω ότι η Ανόρθωση μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και του κυπελλούχου μέχρι το τέλος».

Για την πορεία της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης σε όλα τα επίπεδα:
«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δουλειά που γίνει στην μπασκετική Ανόρθωση από τον Αντώνη Μικελλίδη και τον Σάκη Πασά και όλο το Δ.Σ αποφέρει καρπούς. Είδαμε πρόσφατα την πρώτη ιστορική κατάκτηση κυπέλλου στις γυναίκες. Μαζί με την ΑΕΛ πιστεύω ότι θα είναι το ζευγάρι των τελικών για να διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Η ανδρική ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρώτη κατηγορία εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει η ομάδα της Ανόρθωσης. Βλέποντας και την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες θεωρώ ότι η Ανόρθωση αξίζει να είναι στην α΄κατηγορία. Μπορεί και στους άνδρες και στις γυναίκες να διακριθεί στα επόμενα χρόνια».

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Ο Μιχαηλίδης είναι ο κατάλληλος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Είμαστε εκεί και στα δύσκολα, στις «κηδείες»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για το μέλλον»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν ήξερα»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα και 40 εκ. ευρώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ