Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»
ΕΝΠ

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»

Για το οικοδόμημα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και την παρουσία του στις ακαδημίες των «βυσσινί» μίλησε ο Παναγιώτης Τρισόκκας στην συνέντευξη που παραχώρησε το balla.
Αναλυτικά:
Για την ΕΝΠ και την δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας:
«Με τον Γιώργο Τσόκκο έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, καθημερινά είμαι εδώ, στο γήπεδο της καλαθόσφαιρας, βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας την αγαπούν πραγματικά και στο ποδόσφαιρο, και στο βόλεϊ και στην καλαθόσφαιρα. Επειδή είμαι πιο κοντά στην καλαθόσφαιρα βλέπω ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια να ανέβει η ομάδα της πετόσφαιρας και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουν. Όσο αφορά το ποδόσφαιρο, υπήρχαν προβλήματα στην αρχή, τώρα έχουν ανέβει και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να παραμείνει στην α’ κατηγορία. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία. Η θέση της είναι δικαιωματικά στην α’ κατηγορία».

Για την παρουσία του στην ακαδημία της ΕΝΠ και τους στόχους για τα τμήματα υποδομής των «βυσσινί»:
«Είμαι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, την ομάδα που ξεκίνησα και είναι η πρώτη αγάπη. Όταν ήρθα είχαμε 14 παιδιά και μέσα σε μια τετραετία τα δεκαπλασιάσαμε. Αυτό δεν είναι έργο του Παναγιώτη Τρισόκκα, είναι έργο των προπονητών της διοίκησης, των γονιών. Όπως είπα και στο παρελθόν χάθηκαν μερικές γενιές καθώς μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019 δεν είχαμε δικό μας γήπεδο. Με την βοήθεια του Δήμου και της σχολικής εφορίας στο Παραλίμνι έγινε ένα πολύ ωραίο γήπεδο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της μπασκετικής αλλά και της πετοσφαιρικής Ένωσης. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για το Παραλίμνι. Χρειάζεται καθημερινή, συστηματική δουλειά για να κρατήσουμε τα παιδιά που έχουμε στο μπάσκετ και να φέρουμε ακόμα περισσότερα, καθώς το ποδόσφαιρο είναι το πρώτο άθλημα στην Κύπρο. Στόχος είναι να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά για να δώσουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα αλλά και την Εθνική που είναι ο απώτερος σκοπός μας».

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Ο Μιχαηλίδης είναι ο κατάλληλος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Είμαστε εκεί και στα δύσκολα, στις «κηδείες»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για το μέλλον»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν ήξερα»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα και 40 εκ. ευρώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ