Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»
Α' Κατηγορία

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και σημερινός τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΕΝΠ και μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ Παναγιώτης Τρισόκκας στην συνέντευξη που παραχώρησε στο balla αναφέρθηκε στην επιλογή του να κατέλεθει ως υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστος καταθέτοντας τις δικές του σκέψεις εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους.
Αναλυτικά:
Για την απόφαση του να είναι υποψήφιος βουλευτής:
«Δεν έχω κρύψει ποτέ τις απόψεις μου, ούτε για την πατρίδα, ούτε για την θρησκεία, ούτε για την οικογένεια. Σκόπιμα επέλεξα ελέω αθλητισμού να μείνω εκτός κομμάτων. Ο πατέρας μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν δύο μήνες ήταν κομματικός. Προσωπικά λόγω του ότι ήμουν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής έμεινα εκτός. Δέχθηκα την πρόταση για να συμμετάσχουμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Το σκεφτήκαμε αρκετές φορές και αποφασίσαμε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στις 30 Μαΐου. Θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει στον αθλητισμό, η οικογένεια μου μέσω του πατέρα μου έχει προσφέρει στην κοινωνία και νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό για αυτόν τον τόπο γι αυτό έχω αποφασίσει να είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές»»».

Για την απόσταση πολιτικών-πολιτών και αν πιστεύει ότι η νέα γενιά μπορεί να φέρει την αλλαγή:
«O πολιτικός είναι για να βοηθά τον πολίτη, να λύνει προβλήματα, πάντα με αξιοκρατία. Θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή να μπουν νέα άτομα στη βουλή ένας από αυτού είμαι κι εγώ. Υπάρχουν από όλες τις παρατάξεις που μπορούν να προσφέρουν. Ο κόσμος με το δίκαιο του έχει απομακρυνθεί από τα κόμματα και την πολιτική. Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό ότι έχουν γίνει αρκετά λάθη, υπάρχουν αρκετά προβλήματα, ο κόσμος υποφέρει και τώρα με την πανδημία αλλά και πριν την πανδημία. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και τα ζώ καθημερινά στην Ελεύθερη Αμμόχωστο. Υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι. Λόγω της πανδημίας και του προβλήματος στον τουρισμό άνθρωποι δεν έχουν δουλέψει εδώ και ένα χρόνο. Ο κόσμος έχοντας να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα δεν ασχολείται με την πολιτική, δεν του βρίσκω άδικο. Αυτό που θεωρώ όμως είναι ότι με την απραξία και την αποχή δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι γι’ αυτό καλώ τον κόσμο και την νεολαία να έρθει στις κάλπες να ψηφίσουν αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την αλλαγή, να προσφέρουν καινούργια πράγματα στον τόπο. Αυτή είναι η παράκληση μου προς όλους: να έρθουν στις κάλπες να ψηφίσουν αυτούς που πιστεύουν για ένα καλύτερο τόπο».

Για τον τομέα του αθλητισμού και πως θα βελτιωθεί με την παρουσία του στην Βουλή:
«Έχω δώσει πάρα πολλές μάχες στα παρκέ, θέλω να δώσω ακόμα περισσότερες στην Βουλή. Ξεκινώ για να δουλέψω σε έναν τομέα που γνωρίζω πολύ καλά όπως είναι ο αθλητισμός. Θεωρώ ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα υφυπουργείο αθλητισμού, όχι σήμερα αλλά… χθες, για να λύσει τα προβλήματα. Για να κάνει ο αθλητισμός το βήμα παραπάνω. Θεωρώ ότι με ένα υφυπουργείο με τον κατάλληλο άνθρωπο και τους κατάλληλους συνεργάτες θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον αθλητισμό ακόμα περισσότερο».

Για το οικονομικό πλήγμα που δέχθηκε η ευρύτερη περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου και πως θα «ανθίσει» ξανά η οικονομία:
«Ελέω της πανδημίας ο τουρισμός έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα. Να μην ξεχνάμε ότι η Ελεύθερη Αμμόχωστος ζει από τον τουρισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για έξι μήνες και τους υπόλοιπους έξι μήνες είναι άνεργοι. Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε μέσω του Υφυπουργείου Τουρισμού για να μπορέσουμε να βρει η περιοχή τα πόδια της. Χρειάζονται κι άλλα βήματα δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Υπάρχει ένα πρόβλημα με την εποχικότητα του τουρισμού, πρέπει να προεκτείνουμε αυτή την περίοδο, αλλά και να πάμε σε άλλους τομείς που έχουμε ξεχάσει. Η γεωργία, η κτηνοτροφία, η αλιεία. Επαγγέλματα που υπήρχαν περισσότερο στο παρελθόν αλλά δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν. Μέσω αυτών η Ελεύθερη Αμμόχωστος να μπορέσει να ξαναβρεί τα πόδια της και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Κάτι ακόμα που χρειάζεται είναι περισσότερα έργα υποδομής, είναι η μαρίνα στην Αγία Νάπα, θα ξεκινήσει η μαρίνα στο Παραλίμνι και πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερα έργα για να μπορέσει η Ελεύθερη Αμμόχωστος να γίνει ακόμα καλύτερη».

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Ο Μιχαηλίδης είναι ο κατάλληλος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Είμαστε εκεί και στα δύσκολα, στις «κηδείες»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για το μέλλον»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν ήξερα»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα και 40 εκ. ευρώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ