Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!
Α' Κατηγορία

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας είχε να πει τα καλύτερα για την παρουσία του στην ΑΕΚ που υπηρέτησε σε μια ηλικία που άλλοι… εγκαταλείπουν την ενεργό δράση, όμως κατάφερε να συνδυάσει μια αξιόλογη προσφορά με τρόπαια. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής μίλησε για τον Ανδρέα Λευκαρίτη και μας εξιστόρησε τι έκανε ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινοπράσινων» σε μια δύσκολη στιγμή μετά την απώλεια του τίτλου από τον Κεραυνό.
 Αναλυτικά:
«Στην ΑΕΚ πήγα όταν ήμουν 35 χρονών. Άλλοι στα 35 σταματούν το μπάσκετ. Τότε είχα δεχθεί πρόταση από δύο ομάδες. Την ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ. Διάλεξα να πάω την ΑΕΚ γιατί ήταν κι πιο κοντά αλλά και λόγω της προσέγγισης των ανθρώπων της ΑΕΚ. Θυμάμαι ο Ιάκωβος Παντελή που είναι αρχηγός και ο Γιώργος Παλάλας με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, όπως και ο Βασίλης Σελάς και προτίμησα να πάω στην ΑΕΚ, ενώ ρώτησα πρώτα και τον Τόλη Κασκίρη. Επειδή ήμουν χρόνια στον Κεραυνό και υπήρχε μια αντιπαλότητα κρατούσαμε μια… πισινή που ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα. Κατάλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι είμαι φουλ επαγγελματίας και θα έδινα τα πάντα για την ομάδα ανεξαρτήτως αν σκόραρα ή έκανα άλλα πράγματα στο παιχνίδι.
Έχω να πω τα καλύτερα για την ΑΕΚ, πέρασα τρία απίστευτα χρόνια στην ομάδα. Με όλα τα παιδιά κι έχω να πω τα καλύτερα. Όσο αφορά τον Ανδρέα Λευκαρίτη… τι να πω… η οικογένεια είναι σπόνσορες όλου του οικοδομήματος που λέγεται ΑΕΚ. Ειδικά στο μπάσκετ ακόμα και σήμερα χορηγούν την ΑΕΚ, είναι ένας άνθρωπος που αγαπά παθολογικά την ομάδα. Ήταν πάντα δίπλα μας, είμαι περίπου στην ίδια ηλικία, μας εμψύχωνε και τον άλλον τον βλέπεις στα δύσκολα. Δεν θα ξεχάσω όταν χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Κεραυνό, μαζευτήκαμε σε ένα κέντρο στην Λάρνακας, μας ευχαρίστησε, μας έκανε το τραπέζι, πληρωθήκαμε και μας είπε να πάμε στο καλό. Τον άλλον τον βλέπεις στα δύσκολα και αυτό που έχω να πω είναι τα καλύτερα για τον Ανδρέα και επαναλαμβάνω πέρασα τρία απίστευτα χρόνια στην ΑΕΚ».

ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Γι’ αυτό είμαι υποψήφιος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Χάσαμε και μας… ευχαρίστησε»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Ο Μιχαηλίδης είναι ο κατάλληλος»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Είμαστε εκεί και στα δύσκολα, στις «κηδείες»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για το μέλλον»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η επιστροφή του Τιμούρ έφερε αυτοπεποίθηση»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Η Ένωση δεν γίνεται να είναι στην β’ κατηγορία»
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν ήξερα»!
ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ: «Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα και 40 εκ. ευρώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ