Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

SERIE A: Αγνώριστη και πάλι μακριά από τη Ρώμη
ΔΙΕΘΝΗ

SERIE A: Αγνώριστη και πάλι μακριά από τη Ρώμη

Ξανά τα ίδια η Ρόμα μακριά από το Ολίμπικο. Οι τζαλορόσι παρουσίασαν τη συνήθη προβληματική εικόνα σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς κι έμειναν στο 0-0 στο Τσίρο Βιγκορίτο του Μπενεβέντο.

Η ομάδα από την Αιώνια Πόλη στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Μοντιπό.

Στο 57ο λεπτό η Μπενεβέντο έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Γκλικ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν αρκετό για τους παίκτες του Πάουλο Φονσέσκα.

Είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, αλλά ο Καλντιρόλα έσωσε στη γραμμή.

Έτσι η Ρόμα όχι μόνο απέτυχε να μειώσει τη διαφορά περισσότερο από τη δεύτερη Μίλαν – για το πρωτάθλημα ούτε λόγος – αλλά και να εδραιωθεί στην τετράδα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ (Φίλιπο Ιντσάγκι): Μοντίπο, Φουλόν, Μπάρμπα, Ντεπάολι, Βιόλα (59′ Καλντιρόλα), Σκιαταρέλα, Χέτεμαϊ (78′ Τέγιο), Καπράρι (68′ Ινσίνιε), Ιονιτά, Λαπάντουλα (78′ Μοντσίνι).

ΡΟΜΑ (Πάουλο Φονσέκα): Λόπες, Φάτζιο (72′ Ζουάν Ζεζούς), Μαντσίνι, Σπινατσόλα, Κάρσντορπ (72′ Πέδρο), Βιλάρ, Βερετούτ (58′ Τζέκο), Πέρες, Πελεγκρίνι, Μχιταριάν (82′ Ελ Σάραουι), Μαγιοράλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ