Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Το πρέσινγκ, η πίστη και το πρόγραμμα!
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ: Το πρέσινγκ, η πίστη και το πρόγραμμα!

Εύκολα δεν πέρασε στην διάσκεψη τύπου των προπονητών ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης. Ο Κρητικός κόουτς δέχθηκε έντονο πρέσινγκ από τους συναδέλφους που ήταν παρόντες και οι οποίοι προσπάθησαν να του μεταφέρουν ότι οποιαδήποτε άλλη κατάληξη έχει η φετινή σεζόν πέραν από την κατάκτηση του τίτλου θα είναι αποτυχία.
Θεωρητικά έδειξε ότι το καταλαβαίνει απόλυτα και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει αλλά έχει και ένα δίκαιο εκεί που είπε ότι ο Απόλλωνας δεν παίζει μόνος του αλλά μαζί με άλλους και ότι υπάρχουν και άλλοι τρεις που θέλουν πρωτάθλημα αλλά ένας θα το πάρει.
Σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ η ομάδα του ήταν βελτιωμένη κόντρα στην Ένωση αλλά δικαίως κάποιος θα πει ότι άλλο ΑΕΛ και άλλο Ένωση. Η ουσία στην τελευταία αγωνιστική ήταν η ομάδα να πάρει το ζητούμενο και από την στιγμή που αυτό ήρθε, κρατάνε τα καλά, θα διορθώσουν τα στραβά και θα κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην πρεμιέρα της β΄ φάσης.
Η γενικότερη προσέγγιση του Απόλλωνα στο ματς με την Ένωση άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στο τέλος  να νικήσει. Και φάσεις έκανε και πιο καλά ξεδιπλωνόταν στην επίθεση σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ κάποια μπερδέματα ο κόουτς είπε ότι οφείλονταν στην πίεση από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτά τα μπερδέματα λοιπόν… απαγορεύονται κόντρα στην Ανόρθωση, ένα παιχνίδι στο οποίο πιθανότατα ο Απόλλωνας θα πάει κομπλέ. Εξαρτάται πότε θα αποφασίσει ο κόουτς να εκτίσει την ποινή του ο Σακέτι. Αν τον πάρει στο «ΠΑΠ», τότε θα επιστρέψουν και ο Γιούστε με τον Μαλεκκίδη, ενώ ίσως να είναι έτοιμος και ο Γιαννιώτας.
Η ομάδα μπήκε 3η στα πλέι οφ αλλά μόνο απαγορευτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η διαφορά από ΑΕΛ και Ομόνοια.
To πρόγραμμα του Απόλλωνα στα πλέι οφ έχει ως ακολούθως:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΑνόρθωσηΑπόλλωνας
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑπόλλωναςΑΕΛ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΚΑπόλλωνας
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟλυμπιακόςΑπόλλωνας
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Απόλλωνας – Oμόνοια
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑπόλλωναςΑνόρθωση
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΛΑπόλλωνας
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑπόλλωναςΑΕΚ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑπόλλωναςΟλυμπιακός
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Oμόνοια – Απόλλωνας

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ