Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η δύναμή της!
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η δύναμή της!

Μετά από αρκετά παιχνίδια, η Ανόρθωση υπερτέρησε σε τεράστιο βαθμό στις στατικές φάσεις έναντι του αντιπάλου και στην προκειμένη περίπτωση, επί της Δόξας. Δεν ήταν μόνο το γκολ του Αμπαρτζουμιάν που της χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά και το γεγονός πως μέσα από τα κόρνερ και τα φάουλ του Καλτσά που είχε τον πρώτο λόγο στην εκτέλεσή τους, απείλησε ουκ ολίγες φορές.

Είτε με τον σκόρερ της, είτε με τον Ρισβάνη που ήταν μόνιμη απειλή για την εστία της Δόξας μέσα από τις τελικές που δημιούργησε. Οι στατικές φάσεις αποτελούν την κύρια πηγή δημιουργίας ευκαιριών γενικότερα στο ποδόσφαιρο, όμως η Ανόρθωση το εκμεταλλεύεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο, στο παιχνίδι του Σαββάτου για ακόμη μία φορά, έδειξε την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι. Έστω κι αν στο τέλος πήρε τους τρεις βαθμούς, κάποιες προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν από τον αντίπαλο στην περιοχή του Λόρια… άγχωσαν τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια που στο τέλος είχαν το ζητούμενο. Έστω κι αν διατηρήθηκε η απόσταση από την κορυφή μετά τη νίκη της Ομόνοιας, η Ανόρθωση μπαίνει με τη δική της δυναμική στην β’ φάση του πρωταθλήματος για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για τον φετινό τίτλο.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ