Τους παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα της Ρεάλ Μαδρίτης επαίνεσε σε δηλώσεις του ο Ορελιέν Τσουαμενί.

Ο Γάλλος χαφ ανέφερε πως η ομάδα του διαθέτει την καλύτερη μεσαία γραμμή στον κόσμο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους συμπαίκτες του, όσο και για τον εαυτό του. Παράλληλα, τόνισε πως πιστεύει ότι θα έχουν μία πολύ καλή σεζόν.

«Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη μεσαία γραμμή στον κόσμο, με θρύλους όπως ο Λούκα και ο Τόνι. Μαθαίνουμε από αυτούς καθημερινά. Έχουμε επίσης νέους παίκτες που βρίσκονται σε απίστευτο επίπεδο, όπως οι Μπέλιγχαμ, Καλαβίνγκα, Βαλβέρδε, Θεμπάγιος και εγώ. Θα πάμε καλά αυτή τη σεζόν» ανέφερε αρχικά στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο, λέγοντας: «Δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες με το προπονητικό επιτελείο, είμαστε χαρούμενοι. Δεν θεωρούμε φιλικούς τους αγώνες που παίζουμε γιατί αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες και θέλουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση και θέλω να κάνουμε το ίδιο και στα παιχνίδια.

Τα πηγαίνουμε καλά στην προετοιμασία. Χρησιμοποιούμε ένα νέο σύστημα και πρέπει να μαθαίνουμε κάθε μέρα πώς να προσαρμοστούμε σε αυτό. Έχουμε μια απίστευτη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια απίστευτη σεζόν.

Αισθάνομαι καλά με την ομάδα και νομίζω ότι έχω κάνει καλή δουλειά. Επίσης, στις διακοπές δούλεψα πολύ με τον γυμναστή. Αισθάνομαι καλά στο γήπεδο, θέλουμε να παίζω καλά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα»