ΚΛΕΑΝΘΗΣ: «Βούιζε η Λευκωσία για έντονο στοιχηματισμό»
ΑΕΚ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: «Βούιζε η Λευκωσία για έντονο στοιχηματισμό»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιανής, με ποστάρισμά του στα social media αναφέρι ότι από χθες βούιζε η Λευκωσία για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα υπέρ του αντιπάλου της ΠΑΕΕΚ το οποίο ήταν ανεξήγητο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Το ποδόσφαιρο είναι το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο αλλά κάποιοι μπορεί να το μετατρέψουν στο χειρότερο. Πρέπει να το προστατεύσουμε.
Από χθες βούιζε η Λευκωσία για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα υπέρ του αντιπάλου της ΠΑΕΕΚ το οποίο ήταν ανεξήγητο. Τελικά μπορεί να μην τα κατάφεραν αλλά εμείς που είμασταν στο γήπεδο οφείλουμε να καταγγείλουμε τον διαιτητή Χαράλαμπο Θεοδώρου για πλημμελή διαιτησία. Ετοιμάζεται το βίντεο με τις κατά την άποψη μας λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι που ούτε καν ζήτησαν από την αντίπαλη ομάδα.
Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι μέσω της ΠΑΕΕΚ μια ολόκληρη κατεχόμενη επαρχία, η Κερύνεια, αγωνίζεται για ιστορική άνοδο στην Α κατηγορία. Όσοι ασελγούν κατά αυτής της προσπάθειας διαπράττουν διπλό έγκλημα, εναντίον της Κερύνειας και εναντίον του αθλήματος. Μπορεί κάποιοι να ξέγραψαν από τον χάρτη την κατεχόμενη Κερύνεια εμείς όμως στην ΠΑΕΕΚ θα θυμίζουμε ότι «τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια». Δεν θα χαριστούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άλλο να ασελγήσει κατά της προσπάθειας μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα να μπολιάσουνε το ποδόσφαιρο με ΚΕΡΥΝΕΙΑ και απαιτούμε σεβασμό και αν τελικά δεν τα καταφέρουμε να είναι έντιμα και δίκαια».

Related posts