Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άξια και δίκαια στο α’ γκρουπ!
Κύριες Ειδήσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άξια και δίκαια στο α’ γκρουπ!

Τεράστια ψυχικά αποθέματα από τον Ολυμπιακό, που μέσα από αντίξοες συνθήκες μέσα στην σεζόν έφτασε σε μία σπουδαία επιτυχία. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά αυτή η ομάδα, όμως κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, έχοντας άτομα που ζουν κυριολεκτικά για τον Ολυμπιακό, να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Από την αλλαγή προπονητή με τη φυγή Πετράκη, στο «χτύπημα» από την πανδημία, στον… κατήφορο δίχως τελειωμό με τον Βόκολο στη τεχνική ηγεσία, έφτασε στην εξιλέωση. Εξιλέωση για όλους. Από τον Χριστόφορο Τορναρίτη, τον Κώστα Σεραφείμ, τον Μάντζη, τον Νεόφυτο, μέχρι και τον τελευταίο που απαρτίζει το οικοδόμημα αυτής της ομάδας.
Δεν μπορούμε όμως καθόλου να μην αγνοήσουμε, την ορθότητα της επιλογής Γιανέφσκι. Επιλογή που ήρθε μετά από πολλή σκέψη, πολλή επιμονή για να κατηφορίσει ξανά στην Κύπρο ο Σκοπιανός τεχνικός. Που δικαίως, πλέον, φέρει την σφραγίδα του αυτή η ομάδα.
Η επιτυχία εισόδου στην πρώτη 6άδα, είναι πλέον γεγονός. Δίκαια. Επάξια. Και οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν πριμ περί των 2 χιλιάδων ευρώ έκαστος! Ο Χριστόφορος Τορναρίτης το έταξε στους παίκτες και θα το υλοποιήσει. Δεν μπορεί να μην το πράξει, βλέποντας την ιδέα του Ολυμπιακού να μεγαλουργεί ξανά!
Πλέον, μετά τη μεγάλη επιτυχία των «μαυροπρασίνων», ο επόμενος στόχος είναι το κύπελλο. Και μία τέτοια ΟΜΑΔΑ, με τέτοιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, δεν μπορείς να γνωρίζεις μέχρι που είναι το ταβάνι της…

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ