Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΕΦΡΑΙΜ: Δύο βδομάδες και βλέπουν… (πληροφορίες-αγωνιστικά νέα)
ΑΠΟΕΛ

ΕΦΡΑΙΜ: Δύο βδομάδες και βλέπουν… (πληροφορίες-αγωνιστικά νέα)

Κάθε άλλο παρά ένας τραυματισμός ανώδυνος (κάκωση στην άρθρωση του ώμου)  είναι για το Γιώργο Εφραίμ. Ο διεθνής άσος θα προσπαθήσει να αποφύγει το χειρουργείο με μία συντηρητική αγωγή που θα κρατήσει για περίπου δύο βδομάδες, διάστημα στο οποίο (λογικά) δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο.
Ο Εφραίμ θα παρακολουθείται καθημερινά από την ιατρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και αν στις δύο βδομάδες νιώσει καλύτερα, τότε θα ενταχθεί στις προπονήσεις. Πάνω-κάτω, ο χρόνος απουσίας τους (χωρίς χειρουργείο) προβλέπεται στις 3-4 βδομάδες.
Αυτή είναι η σημερινή εκτίμηση για τον άτυχο ποδοσφαιριστή ο οποίος θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στο 80΄του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Εκτός από τον Εφραίμ, δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με την Ομόνοια, ούτε ο Τζακ Μπερν, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, ούτε και ο Νούχιου.
Είναι από την άλλη, θετικά τα νέα για τον Μάριους Λουντέμου που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και εναπόκειται στον Πουρσαϊτίδη, αν θα τον επαναφέρει στην 11άδα ή θα τον κρατήσει στον πάγκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ