Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δεδομένα 4η αλλά… ενισχυμένη
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δεδομένα 4η αλλά… ενισχυμένη

Ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Cyta, η Ανόρθωση θα τερματίσει στην 4η θέση. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα φέρει η ίδια κόντρα στη Δόξα, αλλά και οι αντιπάλοι της, δεν θα αλλάξουν τη βαθμολογική της θέση.

Ωστόσο, ο στόχος είναι να μπει ενισχυμένη στη β’ φάση του πρωταθλήματος, οπότε για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταγράψει άλλη μία νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η οποία αν έρθει θα είναι η 10η εντός τη φετινή περίοδο. Παίζοντας πρώτη χρονικά εν αντιθέσει με τις ομάδες που προπορεύονται, θα ασκήσει πίεση πιθανή νίκη της και αν προκύψουν οποιεσδήποτε απώλειες, φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενες.
Έτσι, το μόνο που μπορεί να αλλάξει στον πίνακα της βαθμολογίας είναι οι διαφορές που έχει από Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνα. Τη δεδομένη στιγμή, η διαφορά είναι στους 5, 4 και 3 αντίστοιχα.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, την Παρασκευή ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει Δόξας με απογευματινή προπόνηση. Προπόνηση από την οποία θα αποφασίσει ο Τιμούρ Κετσπάγια αν θα συμπεριλάβει τον Νταουσβίλι στην αποστολή με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ