Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Το κίνητρο, το πλάνο και τα ερωτηματικά!
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το κίνητρο, το πλάνο και τα ερωτηματικά!

Πολύς λόγος γίνεται για το κίνητρο του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Μακάρειο (19:00), μάλλον φυσιολογικά, από τη στιγμή που με νίκη θα εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.

Όσο μεγάλο όμως είναι το κίνητρο είναι των «μαυροπρασίνων», άλλο τόσο είναι και της ομάδας της Λάρνακας. Τουλάχιστον, αυτό καλείται να αποδείξει. Ότι ναι μεν η απόσταση από την Ευρώπη είναι προς το παρόν μεγάλη, αλλά έχει το κίνητρο να την μειώσει και να παλέψει γι’ αυτήν!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μοϊσόφ. Απ’ εκεί και πέρα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν προπονηθεί κι ο λόγος για τους Χάουγκεν και Σούτερντεν. Εναπόκειται στον κόουτς αν θα τους πάρει στην αποστολή. Το αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι, θα φανεί λίγο πριν το ματς, με τη δημοσιοποίηση της ενδεκάδας και των αναπληρωματικών.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, χρησιμοποιώντας στο δίτερμα μαζί βασικούς και αναπληρωματικούς. Πληροφορίες μας όμως αναφέρουν ότι θα επιλέξει σύστημα με τετράδα στην άμυνα.

Ο Μολ θα βρίσκεται στο τέρμα, με έναν από τους Αντωνιάδη-Λαφράνς να πλαισιώνει τον Μίκελ Γκονζάλεθ στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ιωάννου και Φερνάντεθ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή, λογικά θα διατηρηθούν οι Τρουγιόλς και Ναούμ, μολονότι επιστρέφει ο Χέιτλι που εξέτισε την ποινή του. Τις δύο θέσεις των άκρων διεκδικούν οι Νάντο, Ναράνχο και Ακοράν, ενώ ο Τρισκόφκι θα κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Φλοριάν, που αναμένεται ότι θα κρατήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ