Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΛΑΖΟΣ: «Η εμπιστοσύνη και οι… περιπέτειες»!
Α' Κατηγορία

ΛΑΖΟΣ: «Η εμπιστοσύνη και οι… περιπέτειες»!

Τα τελευταία αποτελέσματα επηρέασαν τη Νέα Σαλαμίνα που ψάχνει αντίδραση στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η α’ φάση του πρωταθλήματος. Εμπιστοσύνη υπάρχει από όλους προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, κάτι που μας ανέφερε και ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy:

«Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στους τελευταίους αγώνες. Μας στεναχωρεί αρκετά ο τρόπος που ήρθαν οι δύο τελευταίες ήττες και όχι τόσο οι ήττες ως αποτελέσματα. Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε το μέλλον. Γνωρίζουμε πως είμαστε ομάδα με ποιότητα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Την Παρασκευή πρέπει να κερδίσουμε δια πυρός και σιδήρου και είμαστε βέβαιοι ότι οι παίκτες μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, το 100%, για να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα μακριά από περιπέτειες».
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, αγώνα δρόμου κάνει ο Μουστιβάρ με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για να προλάβει. Έτοιμος είναι ο Βαρέλα, ενώ επιστρέφει και ο Οσέι. Ο Κίσσας συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, με τον Τσμοβς να είναι καθαρά θέμα προπονητή για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ