Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΟΣΜΑ: «Η Ένωση έχει αποκτήσει ταυτότητα»
Α' Κατηγορία

ΚΟΣΜΑ: «Η Ένωση έχει αποκτήσει ταυτότητα»

Ο Γιώργος Κοσμά, μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy. Μεταξύ άλλων ο κύπριος προπονητής μας ανέφερε πως:

«Ποτέ δεν σταματά το ποδόσφαιρο για εμάς. Έχουμε ένα επάγγελμα το οποίο μπορεί σήμερα να έχεις δουλειά και αύριο όχι. Εγώ είμαι σε μία φάση που παρακολουθώ, μαθαίνω, και ελπίζω το αργότερο τη νέα αγωνιστική περίοδο να είμαι στη καινούργια μου ομάδα».
Ο κ. Κοσμά, σταθερά παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της Ένωσης στο «Τάσος Μάρκου» και τον ρωτήσαμε την άποψή του για το ΕΝΠ-Ανόρθωση: «Είδα το παιχνίδι. Ήμουν στο γήπεδο. Δίκαια κέρδισε η Ανόρθωση. Ήταν πολύ καλή, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσε να πετύχει 2-3 γκολ στο α’ ημίχρονο και είναι κάτι που δεν κατάφερε από αστοχία τω επιθετικών της. Πρόσεξε την άμυνα περισσότερο η Ένωση και είχε την ευκαιρία της, ισοφαρίζοντας με τον Θεοδώρου. Στο β’ ημίχρονο, παρά το ότι προηγήθηκε η Ανόρθωση, δεν είχε «κλειδώσει» το παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Θεωρώ όμως, όπως είδα το παιχνίδι, ήταν δίκαιη νίκη. Είχε και καλή απόδοση η Ανόρθωση».
Για την εικόνα της Ένωσης που έχει αλλάξει: «Άλλαξε άρδην η εικόνα της από τον Ιανουάριο. Πήρε νίκες και κατάφερε να «πατήσει» γερά και να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια για να πάρει αυτό που θέλει σε κάθε παιχνίδι».
Για τη δουλειά του κ. Φερέρ: «Η κυρίως ταυτότητα που έχει, είναι ότι έχει καταφέρει να κάνει μία ομάδα συμπαγή, η οποία δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα γκολ. Είναι από τα μεγάλα της όπλα. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Την βοηθάει αρκετά ως προς την ψυχολογία και στην κόντρα επίθεση. Βελτιώθηκε πολύ η αμυντική λειτουργία και η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας».

ΚΟΣΜΑ: «Η Ανόρθωση μπορεί για το πρωτάθλημα»!

ΚΟΣΜΑ: Έτσι περιμένει το «αιώνιο»!

ΚΟΣΜΑ: Το φαβορί και η πιθανή έκπληξη για τίτλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ