Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΟΣΜΑ: Έτσι περιμένει το «αιώνιο»!
Α' Κατηγορία

ΚΟΣΜΑ: Έτσι περιμένει το «αιώνιο»!

Δεν θα μπορούσε να μη μας σχολιάσει το επικείμενο ντέρμπι «αιωνίων» ο Γιώργος Κοσμά, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy.

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Ένα παραδοσιακό, Λευκωσιάτικο ντέρμπι στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι δύο από τις κορυφαίες και πιο ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος. Με τα σημερινά δεδομένα η Ομόνοια είναι πιο σταθερή, πειθαρχημένη ομάδα, ξέρει τη ζητά και πως να το παίρνει μέσα στο γήπεδο. Λόγω και της κατάστασης που είναι, μπορώ να την χρίσω ως φαβορί. Σε ένα ντέρμπι όμως που παίζουν πολλά πράγματα ρόλο και έχει διαφορετικά στοιχεία, όπως η δύναμη, το πάθος, το γόητρο, θα παίξει ρόλο. Στοιχεία που έχει το ΑΠΟΕΛ και θα θέλει να κερδίσει. Το κίνητρό του θα είναι πιο ισχυρό εάν χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός γιατί θα είναι και η 6η θέση. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχει ένα προβάδισμα η Ομόνοια, όμως δεν μπορούμε να διαγράψουμε το ΑΠΟΕΛ. Θα πολεμήσει το παιχνίδι. Οι πιθανότητες που δίνω είναι 60-40%».
Για το ότι και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που πρέπει να προσεχθούν και βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση: «Η κάθε ομάδα προσεγγίζει διαφορετικά το παιχνίδι. Υπάρχουν τα δυνατά όπλα και στις δύο ομάδες. Η Ομόνοια έχει παίκτες που χρίζουν προσοχής. Ο Λέζιακς είναι ένας μπακ αρκετά επιθετικός. Είμαι σίγουρος ότι έχει αρκετή δουλειά η προπονητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ πάνω στην ανάλυση του αντιπάλου. Το ίδιο ισχύει και για την πλευρά της Ομόνοιας. Κάποια στοιχεία που έβαλε το ΑΠΟΕΛ στα τελευταία παιχνίδια, χρίζουν προσοχής. Ο ΓΚάρνερ έδειξε ότι έχει το γκολ. Ξέρει που να κινηθεί και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα έχει διάθεση, δύναμη και τακτική το ντέρμπι».

ΚΟΣΜΑ: «Η Ένωση έχει αποκτήσει ταυτότητα»

ΚΟΣΜΑ: «Η Ανόρθωση μπορεί για το πρωτάθλημα»!

ΚΟΣΜΑ: Το φαβορί και η πιθανή έκπληξη για τίτλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ