Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πανέτοιμη για την υπέρβαση! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πανέτοιμη για την υπέρβαση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 στα γραφεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με αφορμή τα δύο παιχνίδια που θα δώσει η Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου στο πλαίσιο των «16» του EHF European Cup. 

Τόσο ο πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Ανδρέας Ανδρέου, όσο και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Φιλάρετου αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Τζούλιο Αργυρού έδειξαν να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες των δύο αγώνων μέσα από τις δηλώσεις τους, τονίζοντας ωστόσο την ίδια στιγμή πως πιστεύουν στις δυνατότητες που διαθέτει η ομάδα για να κάνει μια ακόμα υπέρβαση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν:
Ανδρέας Ανδρέου (Πρόεδρος Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου): 

-Καλημέρα σε όλους. Κατ’ αρχάς να καλωσορίσω τα ΜΜΕ και να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία.

Ως γνωστό, η σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, πραγματοποιείται με αφορμή τους δύο αγώνες που θα δώσουμε στην Κύπρο με την Αυστριακή SC Kelag Ferlach, στο πλαίσιο των «16» του EHF European Cup.
Μέχρι στιγμής τα παιδιά μας έχουν κάνει περήφανους με τις επιτυχίες τους, ιδιαίτερα μετά την επική πρόκριση επί της τουρκικής ομάδας.

Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι ακόμα μεγαλύτερο όνομα και ακόμα ψηλότερο εμπόδιο.
Παρ’ όλα αυτά, έχω πίστη στην ομάδα, καθώς έδειξε ξανά ότι μπορεί να ξεπεράσει εαυτόν και να κάνει την υπέρβαση. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό, παλεύοντας κάθε στιγμή και μονομαχία στο παιχνίδι.

Το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ είναι μεγάλη επιτυχία για το Κυπριακο χάντμπολ και σαφώς μια ενδεχόμενη πρόκριση, θα μας τοποθετήσει στο πάνθεον των ιστορικών προκρίσεων του Κυπριακού αθλητισμού.
Ευχαριστώ πολύ

Κωνσταντίνος Φιλάρετου (Γενικός Γραμματέας Sabbianco Ανόρθωσις Αμμοχώστου):
Καλημέρα και από μένα.

Σαφώς το παιχνίδι που ακολουθεί είναι το πιο δύσκολο που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι στιγμής. Πρόκειται για ένα αντίπαλο με πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή χώρα του χάντμπολ.

Από την πλευρά μας, θα μελετήσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, προσπαθώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτούς τους δύο αγώνες.
Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στην Αυστριακή ομάδα, παρ’ όλα αυτά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να γράψουμε ιστορία στο Κυπριακό χάντμπολ.

Julio Αργυρού (Αρχηγός Sabbianco Ανόρθωσης):
Καλημέρα σε όλους.

Από την πλευρά των παικτών της ομάδας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και δυσκολιών.
Όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ γνωρίζουν ποιος είναι ο αντίπαλος μας, παρ’ όλα αυτά δείξαμε και εμείς από την πλευρά μας και με την προηγούμενη μας πρόκριση ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον καθένα στα μάτια.

Αυτός ο αγώνας είναι μια πρόκληση για τον κάθε παίκτη και είμαι βέβαιος πως πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μας. Είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο μόνο να κερδίσουμε έχουμε, αναγνωρίζοντας βεβαίως και τις αντικειμενικές δυσκολίες όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως η SC Kelag Ferlach.
Αναμένουμε με αγωνία τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και ευελπιστούμε πως το Σάββατο το βράδυ θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν, έχοντας πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ