Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Αν πας καρναβάλια, πότε θα πας γήπεδο;
Α' Κατηγορία

Αν πας καρναβάλια, πότε θα πας γήπεδο;

Πανδημίας επιτρέποντος, γίνεται ήδη πρόβλεψη και σχεδιασμός για να διοργανωθούν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις τα μέσα Μαρτίου.
Δηλαδή, αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή 14 Μαρτίου θα διοργανωθεί και το καρναβάλι της Λεμεσού στην παρουσία κόσμου.
Η μόνη διαφοροποίηση, θα είναι η χρήση της προστατευτικής μάσκας. Μακάρι, όλα να πάνε καλά και να πάει ο κόσμος σε αυτή την εκδήλωση.
Έχουμε άλλωστε, όλοι ανάγκη να πάμε κάπου. Να βγούμε από το σπίτι, να βγούμε από το γραφείο και όπου αλλού είμαστε.
Διαβάζω τις εξελίξεις με την πανδημία και τα πλάνα που θα επεξεργαστούν οι αρμόδιοι, ώστε να χαλαρώσουν τα μέτρα στα οποία ζούμε εδώ.
Περιμένω, όπως όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, να διαβάσω και την είδηση που αφορά την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.
Δεν θέλω να πιστέψω, ότι αν με το καλό διεξαχθούν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις με κόσμο, να μην ανοίξουν και τα γήπεδα, για τους φιλάθλους.
Οι πληροφορίες μας, θέλουν την ΚΟΠ αλλά και τον ΚΟΑ να έχουν ήδη συζητήσει το θέμα με το υπουργείο Υγείας και περιμένουν τα νεότερα, ελπίζοντας ότι θα ανοίξουν σύντομα και οι κερκίδες των ποδοσφαιρικών και άλλων γηπέδων-σταδίων.
Περί ποδοσφαίρου ο λόγος. Έχουμε να κάνουμε ήμερα με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα α΄κατηγορίας, το οποίο παρουσιάζει αμφίρροπη εξέλιξη.
Για υπολογίστε, πόσοι φίλαθλοι θα θελήσουν να…ξεδώσουν και να πάρουν θέση στις κερκίδες;
Έστω και με το 30% θα δώσουν εκ νέα αίγλη στο ποδόσφαιρο και θα απολαύσουν από κοντά τη συναρπαστική εξέλιξη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

 

Α' Κατηγορία

Αν πας καρναβάλια, πότε θα πας γήπεδο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ