Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΙΤΤΑΡΑΣ: «Ποντάρουμε στον αθλητισμό, περιμένουμε τον ΚΟΑ»
Α' Κατηγορία

ΠΙΤΤΑΡΑΣ: «Ποντάρουμε στον αθλητισμό, περιμένουμε τον ΚΟΑ»

Ο Δήμαρχος Λατσιών, Χρίστος Πιτταράς, στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο balla.com.cy, αναφέρθηκε και στις σκέψεις που υπάρχουν για επιπλέον έργα που θα αναπτύξουν τον τομέα της άθλησης. Μας ανέφερε πως υπάρχει συνεργασία με τον ΚΟΑ όπου αναμένονται νέα κονδύλια για ανάπτυξη του αθλητισμού στον Δήμο. 

«Θα κάνουμε ένα χώρο με παιχνίδια γυμναστικής, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου. Μας ζήτησαν ένα χώρο πρασίνου που θα μπουν μέσα 9-10 παιχνίδια για τα παιδιά με ρευματοπάθειες, τα οποία παιχνίδια ταυτόχρονα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τ’ άλλα τα παιδιά. Θα είναι απέναντι από το Κέντρο Υγείας των Λατσιών. Ένα κομμάτι του χώρου θα αποκοπεί και θα σχεδιαστεί η συγκεκριμένη δράση. Τα παιχνίδια στοιχίζουν 5-6 χιλιάδες το καθένα. Το χώρο θα μπορούν να το επισκεφθούν και παιδιά απ’ όλη την Κύπρο. Μέσα στον χώρο θα βάλουμε κι εμείς ένα παιχνίδι. Θα βοηθήσουμε κι εμείς σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας για το συγκεκριμένο πάρκο», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Επίσης, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός skate park και την ίδια ώρα, είμαστε συνεργασία με τον ΚΟΑ για να αξιοποιήσουμε κάποια κονδύλια, δημιουργώντας γήπεδα μπάσκετ, βόλει, σε χώρους πρασίνου που είναι μέσα στο Δήμο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ