Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΛΟΠ: «Πολλοί περίμεναν ότι θα… πέσουμε»
Champions League

ΚΛΟΠ: «Πολλοί περίμεναν ότι θα… πέσουμε»

Δύο γκολ σε πέντε λεπτά έκαναν όλη τη δουλειά για τη Λίβερπουλ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα λάθη στην άμυνα της Λειψίας και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά των παικτών του, που ανταποκρίθηκαν στην επιθετικότητα της γερμανικής ομάδας, αλλά και στην πεποίθηση πολλών ότι οι κόκκινοι θα γνώριζαν την ήττα.
«Η Λειψία μπορεί να γίνει ένα πραγματικό τέρας, καταπίνει τις ομάδες, είναι πολύ αθλητική και απόψε διαχειριστήκαμε τα πάντα με εξαιρετικό τρόπο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Παίξαμε καλά στην άμυνα, ανακτήσαμε την κατοχή γρήγορα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με μόλις δύο μέρες από τον προηγούμενο που δώσαμε. Είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι των «16», το ξέρουμε, αλλά πολλοί περίμεναν ότι θα «πέσουμε» πάλι. Για δύο χρόνια ήμασταν πολύ καλοί, αλλά φέτος έχουμε προβλήματα. Πολλοί περίμεναν ότι θα στραβοπατήσουμε ξανά, αλλά τα παιδιά δεν το έκαναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ