Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πιο επιθετική απο… τα δεξιά
Α' Κατηγορία

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Πιο επιθετική απο… τα δεξιά

Η επόμενη ημέρα στην Ανόρθωση μετά τη νίκη κόντρα στην Ένωση, φέρνει χαμόγελα στις τάξεις της κυρίως για το πρόσωπο που έδειξε στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου δημιουργώντας αρκετές τελικές προσπάθειες.

Η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή από τη δεξιά πλευρά μαζί με τον Αμπαρτζουμιάν έκανε πιο γρήγορη την ανάπτυξή της, ενώ από δική τους συνεργασία η βαρωσιώτικη ομάδα πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο γκολ.
Ο Αρμένιος μπακ, έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Γκαλίτσιο, πιο επιθετικά και είναι κάτι που φαίνεται στα δύο τελευταία παιχνίδια γιατί και με την ΑΕΛ, η Ανόρθωση βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις από τα δεξιά δημιουργώντας κινδύνους. Είτε με τον Καλτσά, είτε με τον Χριστοφή μπροστά του, η «Κυρία» γίνεται αυτόματα πιο επιθετική, απλά στο ματς της Τρίτης, «έδεσε» εξαιρετικά και ο «Τζίμης» με τις πλαγιοκοπήσεις του. Και η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να μας δείξει μια τέτοια εμφάνιση, γι’ αυτο και δικαιωματικά ήταν εκ των διακριθέντων. Χρειάζεται αυτός ο Χριστοφή στην Ανόρθωση, που μπορεί να δώσει λύσεις επιθετικά και να αντικαταστήσει επάξια την Καλτσά.
Για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του επερχόμενου αγώνα με την Δόξα, αναμένεται να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα την Πέμπτη, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Οκριασβίλι.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ