Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η δεύτερη ευκαιρία και… τα λόγια να γίνουν πράξη!
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η δεύτερη ευκαιρία και… τα λόγια να γίνουν πράξη!

Ο Νίκος Κίρζης έδωσε άλλη μια ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Η απόφαση αυτή έδειξε ότι στον Απόλλωνα αντιμετώπισαν πιο ήρεμα την επόμενη μέρα της ήττας από την ΑΕΛ  από ότι ίσως να αναμενόταν. Ο Κρητικός τεχνικός μετέφερε και τις δικές του θέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ανέλαβε την ευθύνη (εξάλλου το έκανε και μετά το παιχνίδι) και τόνισε στον πρόεδρο ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Η ουσία τα λόγια του κόουτς να γίνουν πράξεις και μάλιστα άμεσα. Άμεσα γιατί η ομάδα δεν είναι σε θέση οδηγού, δεν χωράνε άλλες απώλειες και πρέπει να κάνει ένα σερί για να επανακτήσει το χαμένο έδαφος. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως λέμε ότι στην επόμενη στραβή θα το πληρώσει το μάρμαρο ο προπονητής και συνήθως έτσι γίνεται. Απλά το καταγράφουμε αυτό καθώς μπορεί να παρεξηγηθούμε ότι βάζουμε πίεση στον προπονητή και γενικά στην ομάδα αλλά δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει το αντίθετο.
Η ουσία είναι μία, ότι ο Πετράκης συνεχίσει, για την αξία του την προπονητική δεν τίθεται θέμα αλλά θα πρέπει να βρει τον τρόπο με τους ποδοσφαιριστές να βάλουν την ομάδα στον σωστό δρόμο, να μην γίνονται τα λάθη τα δυσανάλογα με την αξία τους και το σημαντικότερο να παίρνουν τα αποτελέσματα που είναι ανάλογα με την αξία τους… νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς η ομάδα θέλει μόνο νίκη. Μόνο έτσι θα ελπίζει για την πρωτιά στην α΄ φάση, μια μάχη για την οποία πλέον είναι το αουτσάιντερ. Στο παιχνίδι με την Ένωση θα πρέπει η ομάδα να δείξει ότι είναι το φαβορί και πέραν από τη νίκη να έχει και πειστική εμφάνιση για να αρχίσουν να διασκεδάζονται οι εντυπώσεις από την ήττα από την ΑΕΛ.
Αγωνιστικά ο Γκεριέ θα είναι πιο έτοιμος, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και κατά πόσον θα προλάβει ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μαλεκκίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ