Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

F1: H Ferrari έβαλε μπροστά την SF21! (ΒΙΝΤΕΟ)
AutoMoto

F1: H Ferrari έβαλε μπροστά την SF21! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σεζόν του 2021 ξεκινάει κάπου εδώ για τη Ferrari, με τον κινητήρα της για το 2021 να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά στο εργοστάσιο του Μαρανέλο.

Την Παρασκευή, νωρίς το πρωί, η Ferrari έβαλε μπροστά τον κινητήρα της για πρώτη φορά. Πρόκειται για τη μονάδα ισχύος που θα χρησιμοποιήσει η SF21 και φυσικά η ομάδα κατέγραψε σε βίντεο το γεγονός, δίνοντάς το στη δημοσιότητα. Στο εργοστάσιο του Μαρανέλο συνεχίζουν τις ετοιμασίες προκειμένου ο φετινός τους κινητήρας να αποδειχθεί καλύτερος από τον περσινό, σε όλους τους τομείς. Η ομάδα προμηθεύει με μονάδες ισχύος και τη Haas με την Alfa Romeo, οι οποίες έχουν ήδη στην κατοχή τους μερικά κομμάτια για να τα προσαρμόσουν στα δικά τους μονοθέσια.

Ο Ματία Μπινότο, δίνει το δικό του μήνυμα στην αρχή του βίντεο. «Η σεζόν μας για το 2021 ξεκινάει εδώ. Περιμένουμε να βρεθούν πολλές προκλήσεις στο δρόμο μας και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε καλύτερα. Το αυτοκίνητο βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς που επιτρέπεται η εξέλιξη για φέτος. Πρέπει να δουλέψουμε εστιασμένα και με αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας που ήμασταν και που θέλουμε να πάμε. Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή που θα αφήσουμε την SF21 να μιλήσει» ήταν τα λόγια του Ματία Μπινότο που βλέπουμε στην αρχή του βίντεο.

Να πούμε ότι η ομάδα της Ferrari θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου και το νέο μονοθέσιο, η SF21 θα παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν την εκκίνηση των δοκιμαστικών στο Μπαχρέιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ