Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Οι ατάκες του Σωφρόνη και ο Ρόκα…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι ατάκες του Σωφρόνη και ο Ρόκα…

Ομολογώ πως δεν μου φάνηκε… κατενθουσιασμένος ο Σωφρόνης Αυγουστή από την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτή την εντύπωση ωστόσο σχημάτισα από τις απαντήσεις που δόθηκαν εκ μέρους του, στη σχετική ερώτηση για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

«Ακούστηκε πολύ καλά στον κόσμο της ομάδας και στους ανθρώπους της που επέλεξαν να τον φέρουν ξανά στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που για να έχει τόσο μεγάλη εκτίμηση από όλους σίγουρα τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά και έχει κάνει έργο στην ομάδα και γι’ αυτό τον εκτιμούν όλοι. Από την στιγμή που τον επέλεξε η ομάδα, σίγουρα ο καθένας από το δικό του κομμάτι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσουμε να βρει η ομάδα τον δρόμο της και να διεκδικήσει τους στόχους της τη νέα σεζόν».

Μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε στη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, για τους… ανθρώπους που τον επέλεξαν, για την εκτίμηση που έχει από όλους και πάει λέγοντας, αλλά δεν απάντησε σε κάτι καθαρά επί προσωπικού κι αυτό άφησε, κατά την ταπεινή μου άποψη, ερωτήματα. Θα σταθώ ωστόσο συνάμα στην τελευταία του ατάκα, η οποία έχει μεγάλη σημασία και όλη η ουσία είναι ‘δω: «Όλοι ξέρουμε ότι έχει αρκετά καλές διασυνδέσεις, να έρθουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα για να μας δώσει το κάτι παραπάνω τη νέα χρονιά».

Αυτό ακριβώς εξάλλου είναι το ζητούμενο –τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Να έρθουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω, αυτό δηλαδή που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ. Σε μία τέτοια περίπτωση, όλοι θα ‘ναι ευχαριστημένοι και θα βγει και η αρμονική συνεργασία που όλοι θέλουν στην ομάδα. Και ο Ρόκα θα ‘χει κάνει σωστά τη δουλειά του, και ο Σωφρόνης θα έχει ποιοτικότερο ρόστερ για να μπορέσει να βγάλει καλύτερη δουλειά και αποτέλεσμα!

Ανδρέας Βεντούρης

ΑΝΤΡΟΣ για ΡΟΚΑ: «Είμαι βέβαιος πως θα φέρει επιτυχίες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ