ΜΠΑΣΚΕΤ: Έναρξη συνεργασίας με Κυριάκο Πελεκάνο
Εθνικές

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έναρξη συνεργασίας με Κυριάκο Πελεκάνο

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η ΚΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κυριάκο Πελεκάνο για την θέση του γυμναστή και υπεύθυνου φυσικής κατάστασης στην Εθνική Ανδρών.
Αναλυτικά:
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή και υπεύθυνου φυσικής κατάστασης στην Εθνική Ανδρών, ξεκινώντας άμεσα δουλειά ενόψει των αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι σε Αλβανία και Πορτογαλία στις 18 και 20 Φεβρουαρίου.
Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι απόφοιτος το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ακολούθως παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.
Σήμερα εργάζεται ως γυμναστής, personal trainer και είναι ο επικεφαλής του τμήματος φυσικής αγωγής και υπεύθυνος για το αθλητικό πρόγραμμα καλαθόσφαιρας του Grammar School Λευκωσίας.
Η επαφή του με το άθλημα της καλαθόσφαιρας ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, ενώ μάλιστα υπήρξε διεθνής καλαθοσφαιριστής με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Εφήβων.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κυριάκος Πελεκάνος μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΚΟΚ:
«Είναι με μεγάλη χαρά που αποδέχτηκα την πρόταση της ΚΟΚ για να αναλάβω χρέη γυμναστή της Εθνικής Κύπρου. Η σχέση μου με την Κυπριακή καλαθόσφαιρα πάει πολλά χρόνια πίσω και πραγματικά νιώθω ότι επέστρεψα σπίτι μου.
Πλέον θα πρέπει όλοι να στρωθούμε στη δουλειά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει των δύσκολων αγώνων που θα έχουμε για την προ-προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Η συνεργασία αυτή είναι το ξεκίνημα μίας προσπάθειας βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των καλαθοσφαιριστών μας, ώστε να μπορέσουμε βάσει του πλάνου της Ομοσπονδίας, να διεκδικήσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΟΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, τον Γενικό Διευθυντή, Άθω Αντωνίου, και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Λίνο Γαβριήλ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και να υποσχεθώ σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Related posts