Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Ένα ρητορικό ερώτημα…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ένα ρητορικό ερώτημα…

Ας το πάρουμε λίγο… αντίστροφα. Θεωρητικά η ΑΕΚ έδινε στο Τσίρειο ένα παιχνίδι που έκρινε πολλά για τη μετέπειτα πορεία της. Ένα ματς στο οποίο είχε πολλά να αποδείξει και θα περίμενε κανείς πως θα ‘μπαινε με το μαχαίρι στα δόντια. Ήταν η εμφάνιση τέτοια, ανάλογη με των όσων ίσχυαν στη θεωρία; Ασφαλώς όχι.

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει και τιμητικό βάσει του τι έδωσαν οι δύο ομάδες. Εδώ θα μπορούσα να βάλω τελεία και να πούμε καληνύχτα. Είναι από τα παιχνίδια εξάλλου που δεν έχει νόημα να γράψεις πολλά πράγματα, ούτε σηκώνει ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς η εικόνα του μιλάει από μόνη της.

Ο Απόλλωνας απλά κατέθεσε στο γήπεδό την ανωτερότητά του κι απέδειξε πως πρόκειται για μία ποιοτικότερη ομάδα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, όχι απλά μεγάλωσε τις αμφιβολίες για το αν μπορεί να πετύχει το στόχο της Ευρώπης, αλλά επιβεβαίωσε όσους πιστεύουν ότι ξεκάθαρα… δεν.

Ας μη κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλό μας. Αξίζει η ΑΕΚ, με όσα παρουσίασε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο; Το ερώτημα μοιάζει ρητορικό. Για άλλη μία φορά σκόρπισε απογοήτευση και πλέον, όντως το μόνο που ‘χει να κάνει είναι να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι. Και… βλέπουμε.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ