Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Αυτά της έλειψαν και της στοίχισαν…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτά της έλειψαν και της στοίχισαν…

Όταν δεν χάνεις σε ένα ντέρμπι δεν είναι απαραίτητα αποτυχία. Ισχύει επίσης πως όταν βλέπεις πως ένα παιχνίδι δεν σου βγαίνει να το κερδίσεις, είναι σημαντικό να μην χάσεις. Για την ΑΕΚ όμως, όλα αυτά δεν μπορούν να ισχύσουν στον απόλυτο βαθμό για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, από τη στιγμή που αυτή είναι που έχει ανάγκη να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ήταν ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Καμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να ρισκάρει πολύ, ενώ από ένα σημείο και μετά έδειξαν πως ήθελαν πάση θυσία να κρατήσουν πάνω απ’ όλα το μηδέν.

Η καθεμία είχε τα δικά της καλά διαστήματα, με την ΑΕΚ να έχει λίγα περισσότερα. Σε κάποια χρονικά διαστήματα ήταν πιο απαιτητική από την «κυρία», όμως δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει πολύ δημιουργική και επικίνδυνη.

Υστέρησε σε συγκεκριμένους τομείς στο παιχνίδι της και ιδιαίτερα στη δημιουργία και στην τελική πάσα. Της έλειψε το καθαρό μυαλό κι αυτό της στοίχισε. Αυτά δεν είχε η ΑΕΚ και μοιραία δεν μπόρεσε να κερδίσει σε ένα ακόμη ντέρμπι. Υπό προϋποθέσεις ένα «Χ» σε τέτοιο ματς δεν θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή όμως που κυνηγάει στη βαθμολογία, δεν μπορεί να σκέφτεται ότι πήρε έναν βαθμό, αλλά έχασε δύο.

Ανδρέας Βεντούρης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ