ΣΤΡΑΤΗΣ: «Μας ξεγέλασαν; Ας προσέχαμε…»
Social Media Sports

ΣΤΡΑΤΗΣ: «Μας ξεγέλασαν; Ας προσέχαμε…»

To πρώην μέλος του Δ.Σ. της ENΠ Κώστας Στρατής με ανάρτηση στα social media αναφέρεται στις αποφάσεις που πάρθηκαν για το μέλλον του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
«Καταρχάς, σεβαστή η απόφαση αφού προήλθε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Μπορεί να διαφωνούμε με το 4/5, όμως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το αμφισβητούμε, αφού και εμείς συνηγορήσαμε πριν λίγα χρόνια σε αυτή την τροποποίηση. Μας ξεγέλασαν; Ας προσέχαμε…
Το πρωτάθλημα 12 ομάδων, είναι πλέον γεγονός που δεν αλλάζει. Κάποιες ομάδες οδηγούνται στην καταστροφική Β’ Κατηγορία. Εμείς στο Παραλίμνι πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, όμως λίγη σημασία έχει μπροστά στο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Β’ Κατηγορία.
Μια κατηγορία που δεν την θυμάται κανένας, παρά μόνον όταν είναι η ώρα των ευχολογίων. Καθόλου λεφτά, τα περισσότερα γήπεδα είναι στάβλοι, κανένα κίνητρο για τις ομάδες. Τις θέλουν να αγωνίζονται στο κύπελλο, αλλά όχι στα γήπεδα τους, αφού δεν μπορούν οι παίκτες του κυπριακού Τσάμπιονς Λιγκ να αγωνίζονται σε αυτά τα γήπεδα, αναγκάζοντας τις να ενοικιάσουν γήπεδο για ένα παιχνίδι ή να μην κατέλθουν αφού θα είναι ασύμφορο.
Προσωπικά θυμούμαι μια θεωρία που αναπτύχθηκε εδώ στο Παραλίμνι, ότι αν η ομάδα πέσει στη Β’ Κατηγορία, θα διορθώσει τα οικονομικά της και θα επανεκκινήσει. Καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αφού είναι πρωτάθλημα ενός άλλου Θεού.
Για αυτό φίλοι Σύμβουλοι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, είναι η ώρα να κάνετε ριζικές αλλαγές στα πρωταθλήματα. Να μικρύνετε τη ψαλίδα μεταξύ των 2 Κατηγοριών, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Αν κόπτεστε όπως λέτε, τόσο εσείς όσο και οι φίλοι αθλητικογράφοι, για την Εθνική και τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από μια δυνατή Β’ Κατηγορία, κάτι που μπορεί να γίνει με οικονομική στήριξη και κίνητρα. Όχι όμως με κόκκαλα…».

Related posts