ΤΣΟΚΚΟΣ: «Ψηφίστε επανάληψη του αγώνα»!
Social Media Sports

ΤΣΟΚΚΟΣ: «Ψηφίστε επανάληψη του αγώνα»!

Ανάρτηση στα social media από τον Πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Τσόκκο o οποίος ζητά να ψηφιστεί η επανάληψη του αγώνα με την Δόξα

Αναλυτικά: 

«Τον Κώστα Χριστοδούλου τον έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα τελευταία, είναι ωραίος τύπος,παρεξηγημένος,αλλά τις περισσότερες φορές έχει σωστές απόψεις. Πέρσι του ‘χαρίσαμε’ στην ουσία 700.000. Στο ημίχρονο του είπα εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τους έλεγα να αφήσουν να βάλουμε γκολ, το αφήνω πάνω σου, πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα. Το ότι δεν το έκανε δείχνει φόβο περισσότερο, όχι άνεση.
Γενικά έχω πολύ υπομονή πάνω μου,θεωρώ πως οι περισσότεροι διαιτητές παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, αλλά αυτό που έγινε το Σάββατο, ξεχείλισε το ποτήρι.Είναι στις 2-3 χειρότερες, γελοίες αποφάσεις παγκοσμίως στην εποχή του VAR, δεν ήταν απλά λάθος, ήταν δολοφονία εκ προμελέτης. Ο Νεοκλέους με αυτή την απόφαση “βίασε” την λογική,δεν σεβάστηκε και πρόσβαλλε 50.000 ανθρώπους μιας επαρχίας που χάνει πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο, οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους για 2 χρόνια και όμως δίνουν από το υστέρημα τους εν μέσω πανδημίας για να επιβιώσει αυτή η ομάδα!Αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει μόνο την ΕΝΠ, επηρεάζει 7 ομάδες, επηρεάζει τον πρωταθλητή, την Ευρώπη, την εξάδα και την διαβάθμιση και ο καταλογισμός του ανύπαρκτου πέναλτι είχε ως αποτέλεσμα την ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ο Νεοκλέους με μια αστεία απόφαση έκαψε και διέγραψε με μια μονοκονδυλιά 20-25 εκατομμυρία που έχουν δώσει 7 ομάδες για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα εν μέσω πανδημίας με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!’
Επαιξε με τις πολλές θυσίες που έχουν κάνει όλοι οι ανθρώποι και τα επιτελεία αυτών των ομάδων τα τελευταία 2 χρόνια για να βρεθούν σε αυτή την θέση.
Το ποδόσφαιρο θέλει περηφάνια και με αυτή την απόφαση δεν την έχουμε. Στην τελευταία συνάντηση, είχα βγάλει το καπέλο των Προέδρων με τις σωστές τοποθετήσεις τους,ξέρω το κοινωνικό έργο αρκετών, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κυρίως οι μεγάλοι, ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα περήφανος στο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το πρωτάθλημα προστατεύονται οι πάντες εκτός από αυτούς που βάζουν εκατομμυρία εν μέσω πανδημίας και αυτή η απόφαση δείχνει ασέβεια στο προίον, στις ομάδες και στους ιδιοκτήτες.
Τα καταστατικά και οι νόμοι αλλάζουν,οι Προέδροι τα ψηφίζουν και οι βουλευτές για να υπηρετήσουμε σωστά το ποδόσφαιρο. Η ΕΝΠ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Στην συνάντηση είδα σωστούς ανθρώπους, ζητάμε από όλους τους Προέδρους να ψηφίσουν ομόφωνα την επανάληψη του αγώνα, δεν μας είναι αρκετό ο ισόβιος αποκλεισμός του Νεοκλέους, ή θα αποχωρήσει αυτός ή εμείς. Ήταν στοχευμένο και σκόπιμο,δεν μας φθάνουν οι έτοιμες ειδήσεις και άρθρα της ΚΟΠ και όταν επικαλόμαστε το εξωτερικό να παίρνουμε και τα καλά παραδείγματα(βλέπε προκριματικά FIFA North Africa v Senegal 2016, Ισπανία, Ελλάδα). Δεν πρέπει να προσπαθούμε πολύ για να είμαστε δίκαιοι.
Η ΕΝΠ έχει ήδη χάσει ένα τελικό λόγω διαιτητικού λάθους, θα κυνηγήσει νομικά και ποινικά με όλες τις δυνάμεις της τους διαιτητές και αυτούς που είχαν την ευθύνη για αυτό που έγινε το Σάββατο. Χάνουμε 100 εκατομμυρία και παλεύουμε, θα σκεφτούμε τις 500.000?Το περιβάλλον επηρεάζει το προιον και τις επενδύσεις,η ΕΝΠ είναι σε συζητήσεις εδώ και μήνες με 2 funds για να επενδύσουν στην ομάδα μας, πως θα πείσουμε για την αξιοπιστία μας, ποιος θα μας αποζημιώσει για τα καμένα εκατομμύρια 7 ομάδων εν μέσω πανδημίας?‘Ηταν δεδομένο πως η ασημαντότητα του Νεοκλέους και το υφάκι του κάποτε θα τον πλάκωνε, δεν είναι η πρώτη φορά.Στην τελική ποιος είναι ο Νεοκλέους που τόσο εύκολα με μια μόνο αποφάση μπόρει να κάψει το προιον και 20-25 εκατομμύρια και προσπαθεί να πεθάνει την πίστη 7 ομάδων?Πως θα πείσουμε ότι οι επενδύσεις από εξωτερικό μπόρουν να αντέξουν στο χρόνο?
Η ΕΝΠ δεν φοβάται κύριοι και επιφυλάσσεται για την ψήφο την Τετάρτη και τις 4 ομάδες και θα μιλήσουμε και με άλλους. Γιατί κάποτε ο κάθε Νεοκλέους πρέπει να καταλάβει ότι για μας η παραμονή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ότι χάνουμε κάθε λεπτό ενώ οι γύρω μας κερδίζουν, δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από το ποδόσφαιρο και έχουμε μεγάλο opportunity cost. Δεν θα δίνουμε εκατομμύρια και να μην μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ με τέτοιες αποφάσεις, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές υπάρχουν χιλιάδες αλλά κανείς δεν θέλει να πάρει την θέση των Προέδρων και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το προιον.
** Για τους νέους που είναι εξωτερικό, να κάνετε τα πάντα να μείνετε εξωτερικό και αν χρειαστεί να κοιμάστε στο πάτωμα και να πηγαίνετε σε συσσίτια. Για τους νέους επίδοξους παράγοντες ότι και να σας τάξουν, ότι και αν σας υποσχεθούν, να μην μπείτε ποτέ».

Related posts