Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΕΛ: Ο Σαμπάλα…στο πιάτο σας (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ο Σαμπάλα…στο πιάτο σας (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο Αργεντινός Φακούντο Σαμπάλα θα είναι η 4η προσθήκη στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο και η ιστοσελίδα μας μέσα από τις πηγές της έμαθε σημαντικά πράγματα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Αργεντινός και οι πληροφορίες αυτές μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Το τι έκανε στην καριέρα του είναι γνωστό, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα τα οποία μάθαμε και αξίζει να τα μεταφέρουμε.
Είναι ένας πολύ καλός ακραίος, ένα μοντέρνο φουλ μπακ όπως συνηθίζουμε να λέμε στην ποδοσφαιρική. Δυνατό του σημείο είναι η επιτάχυνση, το ξεπέταγμα που λέμε το οποίο δεν μένει ως εκεί αλλά μετατρέπεται σε ταχύτητα, δεν έχει δηλαδή μόνο το αρχικό ξεπέταγμα.
Πέραν του αγωνιστικού είναι και σωστός επαγγελματίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα σωστός στις προπονήσεις, είναι συνεσταλμένος και όλο αυτό βοήθησε και στην ποδοσφαιρική του ανέλιξη, δουλεύει πολύ.
Και μιας και κάναμε λόγο για ανέλιξη είναι αποδεδειγμένο μέσα από την πορεία του και το λένε αυτοί που τον γνώρισαν από κοντά είναι ότι μέσα από τα παιχνίδια βελτιώνεται όλο και περισσότερο.
Σημαντικό επίσης από την στιγμή που έρχεται στο ΑΠΟΕΛ είναι ότι έκανε πρωταθλητισμό στην Κόστα Ρίκα όπου αγωνιζόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ