ΟΜΟΝΟΙΑ: Η «ενίσχυση» εκ των έσω και η ανανέωση!
ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η «ενίσχυση» εκ των έσω και η ανανέωση!

Το καλοκαίρι η Ομόνοια προχώρησε σε λίγες μεταγραφικές προσθήκες και το ρόστερ έμοιαζε να έχει κενά στην κορυφή της επίθεσης. Από το «έμοιαζε» στην προετοιμασία, ακολούθησε η μουρμούρα για την δυστοκία στο σκοράρισμα και στη συνέχεια…  «ενίσχυση» εκ των έσω!
Ασάντε και Κακουλλής ήρθαν να ενισχύσουν (για την γραμμή κρούσης)  τον Χένινγκ Μπεργκ στο συνεχές rotation λόγω και της παρουσίας στους ομίλους του Europa League, ενώ πλέον ο Τσέποβιτς αποτελεί επιθετικό πρώτης επιλογής. Έχει μεγάλη σημασία για τον προπονητή να έχει λύσεις εκ των έσω και στην… εναλλαξιμότητα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ασάντε.
Στο ματς με την ΕΝΠ (21η αγων.) ο Τσέποβιτς έκανε ντεμπούτο στην βασική 11άδα, ενώ στα προηγούμενα ματς οι επιλογές στην επίθεση ήταν ως εξής: κόντρα στον Εθνικό αγωνίστηκε ο Ασάντε, στην 19η αγωνιστική με την ΑΕΛ οι Κακουλλής  και Ντούρις ενώ στις προηγούμενες αγωνιστικές ο Ασάντε είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με γκολ και μεγάλες νίκες. Οι πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ένα έξτρα όπλο για τον προπονητή των πρασίνων που κερδίζει… διπλά από την παρουσία ποδοσφαιριστών και σε άλλες θέσεις όπως οι, Σέχου, Χούμποτσαν, Κούσουλου κτλ.
Το κεφάλαιο «ανανέωση»
Η ομάδα προγραμματισμού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Balla σχεδιάζει σταδιακά την Ομόνοια της νέας σεζόν και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως οι πράσινοι θα ανανεώσουν το ρόστερ. Στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές μεγάλοι σε ηλικία, ακόμα κι αν… δεν φαίνεται στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού να κοιτάζουν και το κεφάλαιο «ανανέωση» την στιγμή που ο Χένινγκ Μπεργκ συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας. Για να… πέσει ο μέσος όρος ηλικίας εφόσον κριθεί απαραίτητο υπάρχει υλικό από την ομάδα Νέων της Ομόνοιας για να έρθει περαιτέρω ανανέωση εκ των έσω. Το πλάνο προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
OΜΟΝΟΙΑ: Φουλ για… ντουζίνα!

Related posts