Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γιατί κυριαρχεί, ανήσυχη ηρεμία στην ΚΟΠ; (πληροφορίες)
ΑΕΚ

Γιατί κυριαρχεί, ανήσυχη ηρεμία στην ΚΟΠ; (πληροφορίες)

Δύσκολα, ίσως τα δυσκολότερα 24ωρα προβλέπεται να περάσουν στην ΚΟΠ με όσα συμβαίνουν ή πάνε να συμβούν στο ποδόσφαιρο.
Η ιστοσελίδα μας και αφού μίλησε με υψηλόβαθμους παράγοντες της ομοσπονδίας που κατέχουν καίρια πόστα στην εκτελεστική επιτροπή, έχει πάρει τις πληροφορίες οι οποίες οδηγούν σε μία κατεύθυνση.
Ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα αν ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Αναλυτικά, τα κεφάλαια που είναι ανοικτά και πιθανόν να φέρουν επιπλέον…μπελάδες στην ΚΟΠ.
1. Αν δεν επιτρέψουν τα διατάγματα να επαναρχίσουν αμέσως τα πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών. Τότε πάει στράφι ο σχεδιασμός της ομοσπονδίας αφού ακόμα και ένα επαναρχίσουν τέλος Φεβρουαρίου, θα τεθεί σε κίνδυνο η ολοκλήρωσης τους.
Επίσης, η διαφαινόμενη μη επανέναρξη της επίλεκτης κατηγορίας, δημιουργεί νέους μπελάδες αφού τα σωματεία που αποτελούν την κατηγορία, διέρχονται δυσχερείς στιγμές με κίνδυνο ακόμα και την πλήρη αποδιοργάνωση τους.
2. Η επικείμενη έκτακτη συνέλευση της Παρασκευής. Μπορεί να έχουν δρομολογηθεί κάποιες αποφάσεις και όλα να δείχνουν ότι θα εγκριθεί διά πλειοψηφίας η κατάργηση της απευθείας διαβάθμισης και η παραμονή στις 14 ομάδες ( αυτό θα γίνει μέσω του δ.σ), όμως η ηγεσία της ΚΟΠ δέχεται έντονη κριτική και θα δεχθεί ακόμα από κάποια έσω μεγάλα σωματεία, τα οποία δεν αποκλείεται να φθάσουν ακόμα και σε ακραία αντίδραση.
3. Κεφάλαιο διαιτησία. Επικρατεί ανασφάλεια κατά πόσο θα διορθωθεί η κατάσταση και κυριαρχεί απογοήτευση, λόγω του ότι ακόμα και με το VAR δεν έχει αλλάξει το σκηνικό, όπως το περίμενε ηγεσία τουλάχιστον της ΚΟΠ.
Έχουν δοθεί ήδη εντολές στον Μίλορατ Μάζιτς να προσέξει τις αξιολογήσεις-ορισμούς τόσο των διαιτητών, όσο και των VAR και αν είναι δυνατόν να πηγαίνουν στα γήπεδα, όσοι δείχνουν ικανότητα να ανταποκριθούν.

ΑΕΚ

Γιατί κυριαρχεί, ανήσυχη ηρεμία στην ΚΟΠ; (πληροφορίες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ